Aldığım monitör iade ürün mü?

kelomerosan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
820
Arkadaşlar itopyadan aldığım Evnia'yı açtım ama ürünün ayak kısmında böyle lekeler vardı bu ürünün normal deseni mi? Üstüne üstlük ekran baya toz içindeydi, sizce iade mi etmeliyim?
1746973742666.webp

Değişim isteyin, hiç uğraşmayın.

İşte onu soruyorum deseni böyle mi diye kullanan oldu mu diye. Üstüne ekran da tozlu olunca başkası mı iade etti diye düşündürttü
Hocam Modart ın incelemesinde de ayak böyle o kendi deseni ama toza bir şey diyemem toz olmaması lazım.
Jelatin durumu ne varmıydı sağında solunda jelatin ?
Anlamanın en kolay yolu bu.

İşte onu soruyorum deseni böyle mi diye kullanan oldu mu diye. Üstüne ekran da tozlu olunca başkası mı iade etti diye düşündürttü
fotoğrafla benzerlik var mı? yoksa değişim talep edin

fotoğrafla benzerlik var mı? yoksa değişim talep edin
Yok yok desen böyle evet o konuda sıkıntı yok ama muhtemelen iade ürün, uğraşmak istemiyorum akşamüstü piksel testlerini yapıcam sıkıntı yoksa kullanmaya devam ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Modart ın incelemesinde de ayak böyle o kendi deseni ama toza bir şey diyemem toz olmaması lazım.
Jelatin durumu ne varmıydı sağında solunda jelatin ?
Anlamanın en kolay yolu bu.
Sağ solda, yani dış kasada yoktu yoktu. Sadece arkasındaki standının bir kısmında hafif kalkık bir jelatin vardı

Tozunu bile silmeye gerek duymamışlarsa değiştir hemen.
Yani problemi yoksa kullanmaya devam edebilirim gerçekten uğraşabilecek zamanım yok

Yok yok desen böyle evet o konuda sıkıntı yok ama muhtemelen iade ürün, uğraşmak istemiyorum akşamüstü piksel testlerini yapıcam sıkıntı yoksa kullanmaya devam ederim

Sağ solda, yani dış kasada yoktu yoktu. Sadece arkasındaki standının bir kısmında hafif kalkık bir jelatin vardı

Yani problemi yoksa kullanmaya devam edebilirim gerçekten uğraşabilecek zamanım yok
Kullan gitsin o zaman hocam

Desen öyle ama içine sinmiyorsa iade et. Uğraşmayayım diyorsan da testlerini yap sorun yoksa kullan geç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,672
Üyeler
173,859
Son üye
"HOLİGAN"
Geri