Aldığım PSU yanlış geldi

Teknobiyotik'in yapacak bir şeyi yok, Raijintek kutusunu değiştirmemiş. Üstteki arkadaşın gösterdiği testlerde de 3.1 olduğu yazıyor, firma da öyle söylüyor. Güvenip güvenmemek sana kalmış. Niye iade ediyorsun diye de kimse karışmaz sana. Ben aldım bu PSU'yu. Aylardır da kullanıyorum sorun yaşamadım henüz.
Kanıt var mı yani onu soruyorum raijintek sitesi vs.

Kanıt var mı yani onu soruyorum raijintek sitesi vs.

Var.

Ekran görüntüsü 2025-04-11 215314.png

Hepsiburada'dan bende bir şeyler aldım iade etmek için yolladım ellerine ulaştıktan sonra 2 gün içerisinde değerlendirme bitecek dediler 3.gün oldu hala değerlendirme aşamasında şikayet vara yazdım adamları arayıp darlıyorum yine de bir şey olmuyor bazıları 1 ay boyunca değerlendirmede kaldığıunı 1 hafta boyunca değerlendirmede kaldığını söylemiş iade edecekken bunları düşünerek iade et ben hala bekliyorum

Anladım iki nesil farkı var mı acaba o anlamda sormuştum. Yani yeni nesil ürün üretip yenilerine 3.1 koymuş olabilirler mi? En başta atx 3.1 olsa yazarlardı diye düşünüyorum

O biraz detaya giriyor. Seri numarasını firmaya mail atıp ne zaman tarihli üretim, eski mi, yeni mi diye sorabilirsin istersen.

Öncelikle iyi akşamlar,

PSU Linki

Hepsiburada'dan aldığım ve adında Atx 3.1 bilgisi yazan, satıcısı olan Teknobiyotik'in kendi sitesinde de beyan ettiği üzere Atx 3.1 standardında olan Raijintek Ampere 850W güç kaynağı bana geldi ve kutunun üstünde Atx 3.0 yazıyor. Normalde takılmazdım ama bu apaçık yanlış ürün satmak. Oradaki Atx 3.1 yazısını kaldırıp 3.0 yazabilirlerdi. Kutunun jelatinini açmış bulundum farketmeden ama hiç kullanmadım. Herhalde yanlış ürün sattıkları için değişim yapmak durumundalar. Nasıl bir yol izlemeliyim? Teknobiyotik ile bu konuda daha önce tecrübesi olan var mı? Değişim yaparlar mı? Bu kadar para verip eksik bir ürün almak istemiyorum. 5080 takmayı düşünüyorum ve en güncel standartlarda olduğundan emin olmak istiyorum.
İade talebi gönder reddedilirse tüketici mahkemesine başvurabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,855
Üyeler
174,253
Son üye
Cilingir
Geri