Neler Yeni

Aldığım t6 ultra fanları olmadan geldi ?

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Daha yeni kargomu açtım ve fanlar içinde yoktu satıcıya yazdım ama şuan başka ne yapabilirim bilmiyorum sizce normal bir şey mi ?
İki adet şunlardan gelmesi gerekiyordu...
İade edin.
0BD1A456-11EC-42D6-865F-5FECF4CB9FB2.jpeg

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Daha yeni kargomu açtım ve fanlar içinde yoktu satıcıya yazdım ama şuan başka ne yapabilirim bilmiyorum sizce normal bir şey mi ?
ben aldım üstünde takılı gelmişti iade edin takmayı unutmuşlar heralde

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ödediğin tutar da normal. Acaba ucuza satıp fansız mı gönderiyorlar diye sordum.
3 ay önce aldım aynı fiyata, Hepsiburada’dan.
İki adet fanla geldi ama fanları çöp olduğu için değiştirdim orası ayrı.
Fanları ayrı olarak göndermesi ne kadar mantıklı bilemem ama, gönderebiliyorsa göndersin. Yoksa direkt iade et ve başka bi’ satıcıdan al.

vLudmila

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
vLudmila

vLudmila

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
vLudmila
Ödediğin tutar da normal. Acaba ucuza satıp fansız mı gönderiyorlar diye sordum.
3 ay önce aldım aynı fiyata, Hepsiburada’dan.
İki adet fanla geldi ama fanları çöp olduğu için değiştirdim orası ayrı.
Fanları ayrı olarak göndermesi ne kadar mantıklı bilemem ama, gönderebiliyorsa göndersin. Yoksa direkt iade et ve başka bi’ satıcıdan al.
tamam teşekkürler.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,810
İsim
Eren Yeager
kediniz ne durumda alıştınız mı :)
Hocam sorduğunuz için sağ olun kedi alıştı çok iyi durumda şuan yemeğini yiyiyor suyu içiyor tek rahatsızlığımız kum kabı açık olduğu için çok kirletiyor etrafı kum dolu her yer :D birazcık aile üyelerinde korkuyor ama onlarada alıştı diyebiliriz

Berke Gözükara

80+ Bronze
Hocam sorduğunuz için sağ olun kedi alıştı çok iyi durumda şuan yemeğini yiyiyor suyu içiyor tek rahatsızlığımız kum kabı açık olduğu için çok kirletiyor etrafı kum dolu her yer :D birazcık aile üyelerinde korkuyor ama onlarada alıştı diyebiliriz
süper ya bende ailemi ikna etsem kedi almak istiyorum hep gösteriyorum kediye karşı olan ama aldıktan sonra kediyi çok seven aileleri ama bakalım :) siz nasıl ikna ettiniz veya aileniz mi istedi kedi

Top Bottom