Neler Yeni

ALDIĞIM WEBCAMDE BU TARZ ŞEYLER VAR NASIL GİDERİRİM

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğitcan Yiğit
Bütçe
5
Merhaba itopyadan gamebooster markasına ait bir webcam aldım ve gelen ürün bu şekilde geldi elime kamerayı açtığım zaman ekranda sürekli hareket eden bu tarzda artık grainler mi dersiniz çizgilier mi dersiniz bilemiyorum böyle şeyler var ve sürekli hareket ediyorlar nasıl çözebilirim?

Son düzenleme:

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hicbir sey anlasilmiyor hocam anlattiginiz konuda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğitcan Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hicbir sey anlasilmiyor hocam anlattiginiz konuda.
Aslında resimde açık sorun perdeye ve resmin sağ tarafına bakarsanız böyle renkli noktalar var bir sürü bunlar sürekli hareket ediyor kamera açıkken ve saçma sapan bir görüntüye ulaştırıyor beni normal bir kamerada bu tarzda problem normalde olmaması lazım sabit temiz görüntü verir bunun sebebi üründen kaynaklı mıdır benim sistemimden mi onu çözemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görüntüde dalgalanma mı oluyor
aynen yukarda da anlattığım gibi perdeye ve resimin sağ kısmına baktığınızda böyle renkli çizgilier noktalar var bunlar sürekli hareket ediyor tüm ekranda bunları gideremiyorum.

Reyconjeff

80+ Bronze
Işık yetersiz olduğu için olur düzgün aydınlık yüzünüze ışık vuran bir yerde deneyin ayrıca tam ekranda cam gibi bir web cam görüntüsü için aydınlatma + iyi bir cam lazım

Reyconjeff

80+ Bronze
Ortamın aydınlanmasından kaynaklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yiğitcan Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Işık yetersiz olduğu için olur düzgün aydınlık yüzünüze ışık vuran bir yerde deneyin ayrıca tam ekranda cam gibi bir web cam görüntüsü için aydınlatma + iyi bir cam lazım
kendi ring lightım var onu da kullanıyorum fakat yine aynı görüntüyü veriyor bana tamam çok iyi bir kamera değil fakat en adi a4 tech bile en azından böyle çizgili görüntü vermiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ortamın aydınlanmasından kaynaklı
kendi ring lightım var onu da kullanıyorum fakat yine aynı görüntüyü veriyor bana tamam çok iyi bir kamera değil fakat en adi a4 tech bile en azından böyle çizgili görüntü vermiyor

Top Bottom