Neler Yeni

Aldığım yeni laptop hakkında sorular

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
Ahmet Yıldırım
1) İlk şarj etmede uzun süre şarjda kalması gerekir mi?
2) Laptopda youtubeden video izlerken ya da normal internet sitelerinde gezinirken bazen çok hızlı çalışıyor fanlar. Bir sorunu mu var?
3) Eskiden laptop bataryasını çıkarıp prize takılı bir şekilde oynardım yeni laptopda batarya çıkmıyor. Şarj dolumunu manuel kapatıp şarjda oynayabilir miyim?

TİTAN.

80+ Platinum
2) Laptopda youtubeden video izlerken ya da normal internet sitelerinde gezinirken bazen çok hızlı çalışıyor fanlar. Bir sorunu mu var?
3) Eskiden laptop bataryasını çıkarıp prize takılı bir şekilde oynardım yeni laptopda batarya çıkmıyor. Şarj dolumunu manuel kapatıp şarjda oynayabilir miyim?
Kanka
1.Öyle bir şeye gerek yok
2.Sıkıntı etme fanlar oto moddadır sıcaklık yükseldiği an direk hızlanıyordur
3. Lenovo kullanıyorum onda batarya belli değerlerin arasında olduğu zaman şars etmeye kes diye bir seçenek var sendede olabilir (laptopun kendi programı)

NespaY

80+ Silver
Sen genede oyuna girdiğinde MSI afterburner programı ile sıcaklıkları kontrol et.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Gaming laptop ise şarjda oynasanızda sorun olmaz.

Top Bottom