Kapatıyorum kapattım
80+ Bronze
Geçer diye tahmin ediyorum sizce?
geçer faturada 1106 yazıyorsaGeçer diye tahmin ediyorum sizce?
Alıntıyı görüntüle
deneyelim bakalım geçerse karlıyımÜrün + kargo 30 euro altıysa yüksek ihtimal geçer. Ürün sanırım 1106tl, kargoyu ekleyince 30 euroyu geçiyorsa geçmesi bence zor.
knk direkt ali yollamıyor ya alacağım ben yoksa o riski alıpŞu gümrük muhabbetini birimiz denemeliyiz ya, böyle 2k civarı bişey sipariş etsek acaba ekstra vergiyle alabiliyormuyuz yoksa direkt gümrükte mi kalıyor? Gümrükte kalıyorsa niçin siparişlere izin veriliyor? Kafamda deli sorular
Fiyata bak be yuh. Ondan sonra neden yurtdışından alışveriş yapıyor insanlar. %100 vergiyle bile %300 kardasın
akne scarları için aldımAliexpress vergiyi %100 kesiyor. Dövme için mi sivilce lekesi için mi aldın dermapen cihazını?
burdan alırsan bir dermapenin oluyorFiyata bak be yuh. Ondan sonra neden yurtdışından alışveriş yapıyor insanlar. %100 vergiyle bile %300 kardasın
bildiğim ticari tabelası olan bir firmanız yoksa sınır 22 euro üstü gümrükten geçmiyor.Firmalar neden sipariş alıyor o kısım konusunda bilgi sahibi değilimŞu gümrük muhabbetini birimiz denemeliyiz ya, böyle 2k civarı bişey sipariş etsek acaba ekstra vergiyle alabiliyormuyuz yoksa direkt gümrükte mi kalıyor? Gümrükte kalıyorsa niçin siparişlere izin veriliyor? Kafamda deli sorular
yok lan o kadar da değil 27 euroyeni gelen güncellemeyle 30 eurodan 22 euroya indirildi gümrük sınırı geçtiğimiz gün,bilginiz olsun ona göre alışveriş yapın.Umarım geçer
Daha resmileşmedi bu. Söylenti sadece.yeni gelen güncellemeyle 30 eurodan 22 euroya indirildi gümrük sınırı geçtiğimiz gün,bilginiz olsun ona göre alışveriş yapın.Umarım geçer
Mesaj otomatik birleştirildi:
bildiğim ticari tabelası olan bir firmanız yoksa sınır 22 euro üstü gümrükten geçmiyor.Firmalar neden sipariş alıyor o kısım konusunda bilgi sahibi değilim