Neler Yeni

🔥İndirim Aliexpress ChoiceDay indirimleri

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Ömer
Yorum yapıyorum ürünlere. Yorumlar önemli benim için. Diğer alanlara fikir veriyor. Bir sürü ürün buluyorum mesela bir tane Türk satın almış sadece, ürün için bir şey yazmışmış mı diye bakıyorum.. Yok. Hiç bir şey yazmamış. Öyle olunca ayar oluyorum :D. Hem de adama para hemen geçsin diye onaylıyorum. Dünya'nın bir ucuna ürün gönderiyor adam. Alsın parasını.
Güzel düşünce evet bu arada önceden yerel incelemeler çok daha fazla olurdu hatırlıyorum ben. Fanlara bayıldım ya şaka maka...

KingDeViL

80+ Bronze
Güzel düşünce evet bu arada önceden yerel incelemeler çok daha fazla olurdu hatırlıyorum ben. Fanlara bayıldım ya şaka maka...
Fanlar güzel de şimdi 2 tane sıvı soğutma radyatörüne, 1 tane egzos kısmına taksam aradaki bağlantıyı nasıl yapacağım. Bir birine geçmeli bunlar ve tek bağlantı kablosu var. Sanırım aradaki bağlantıyı jumper kablolar ile yapabilirim.

1720874345148.png

Son düzenleme:

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Ömer
Fanlar güzel de şimdi 2 tane sıvı soğutma radyatörüne, 1 tane egzos kısmına taksam aradaki bağlantıyı nasıl yapacağım. Bir birine geçmeli bunlar ve tek bağlantı kablosu var. Sanırım aradaki bağlantıyı jumper kablolar ile yapabilirim.

Alıntıyı görüntüle
Bununla da biraz çirkin bir görüntü olabilir ama bilemedim bunun için özel bir bağlantı kablosu falan yok mu içerisinde?

KingDeViL

80+ Bronze
Bununla da biraz çirkin bir görüntü olabilir ama bilemedim bunun için özel bir bağlantı kablosu falan yok mu içerisinde?
Bağlantı kablosu tek 1 fan için var. Diğer fanlarda o fana yuvaları ile birbirine tutturuluyor. Bir şekilde hallederiz ya. KAbloları cd kalemi ile siyaha boyarım belli bile olmaz.

@1YouTl 18v gravür kalemi fiyatı düştü ayrı konu açtım kaçırma.​

KingDeViL

80+ Bronze

KingDeViL

80+ Bronze
Ulan arkadaş çok güzel Zeblaze akıllı saat indirimleri var ama ülkenize gönderilemiyor diyor. Bunu aşmanın bir yolu yok mudur?

Temuya bak. Aynı ürünler orada da var. Aliexress temassız voltaj aletini Tr'ye göndermiyordu. Ben Temu'dan oluşturduğum sepete ekledim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
erdem

furtake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Onur

insann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
insann
Ulan arkadaş çok güzel Zeblaze akıllı saat indirimleri var ama ülkenize gönderilemiyor diyor. Bunu aşmanın bir yolu yok mudur?

Evet hocam vallahi ya. Ayrıca çok ucuz, geçen sene yazın bu saatler hep satılıyordu; sonrasında TR' ye kapattılar. Geçen sene Zeblaze Btal Lite saat 250 TL' ye kadar düşmüştü. Ben 310 TL' ye aldım, tek üzüldüğüm şey şarjı ilk zamanlardaki kadar dayanmıyor. En fazla 2 gün dayanıyor. Sence sebebi ne olabilir ?

KingDeViL

80+ Bronze
Hocam sen paylaşana kadar ihtiyacım olduğunu bilmiyordum bu çinliler yüzünden param kalmadı valla :D
Sadece ihtiyaç olanı alın diyeceğim ama her şey çok uygun :D. Bu fiyatlara alabiliyorken alalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,661
Üyeler
164,540
Son üye
Aeros
Top Bottom