doğru konuşmak gerekirse ben de almadım daha bir konsol ama sana attığım linktekini almayı düşünüyorum, nintendo tuş dizilimi ve triggerları kademeli değil o kısım dezavantajlı. ama en azından xbox kolu olarak gözüktüğü için pc ye bağlannırken uyum sorunu çekmez, diğeri ps kolu olarak geçtiği için olduğu için doğrudan bağlanabilir mi pc ye bilmiyorum bi uyumluluk olayı da var bu konsollar arasında. attığın kol hakkında bir fikrim yok maalesef çok araştırmadımHocam benim attığım beyaz nasıl onu begendim de bu fiyata alınır bir sıkıntı falan varmıdır
İkinci attığını almıştım dual sense'e benziyor yapı olarak. Hissiyatı da iyiydi. Kısa bir süre kullandım arkadaşa hediye ettim. İlkini bilmiyorum ama ps4 kolu gibi datafrog kolu hali hazırda var. Ondan kalite olarak net önde. Benim eller biraz küçük o yüzden pes/fifa da rahat edemedim o yüzden verdim arkadaşa. Bataryası da baya uzun gidiyor ps4 versiyona göre.Hocam sizce Bu mu https://a.aliexpress.com/_omb0z7a
Yoksa bunu mu https://a.aliexpress.com/_oEsipag
Almak mantıklı artı ve eksileri neler sizde fotoğrafları var mı elinizde mevcutsa kol
Merhabalar 2. bahsettiğiniz daha kaliteli dediğiniz gamepad i almayı düşünüyorum windows 11 ile kablosuz baglantıda bir sorun yaşıyor musunuz? FC24 oynarken sorun cıkartıyor mu?
Peki USB ile mı bağlantı var yoksa kablolu mu ?şarj falan edebilir mi? Birde laptop kullanıyorum sorunsuz kullanilirim değil miİkinci attığını almıştım dual sense'e benziyor yapı olarak. Hissiyatı da iyiydi. Kısa bir süre kullandım arkadaşa hediye ettim. İlkini bilmiyorum ama ps4 kolu gibi datafrog kolu hali hazırda var. Ondan kalite olarak net önde. Benim eller biraz küçük o yüzden pes/fifa da rahat edemedim o yüzden verdim arkadaşa. Bataryası da baya uzun gidiyor ps4 versiyona göre.
Bağlantıda sorun yok. Ama ben çin modellerine güvenemiyorum online oyunlarda gecikme konusunda.Merhabalar 2. bahsettiğiniz daha kaliteli dediğiniz gamepad i almayı düşünüyorum windows 11 ile kablosuz baglantıda bir sorun yaşıyor musunuz? FC24 oynarken sorun cıkartıyor mu?
Bluetooth ya da kablo takarak kullanılıyo. Laptopta Bluetooth vardır zaten sorun olmaz.Peki USB ile mı bağlantı var yoksa kablolu mu ?şarj falan edebilir mi? Birde laptop kullanıyorum sorunsuz kullanilirim değil mi
Yok hocam zaten öyle büyük oyunlar oynamayacağım. Peki hocam 18 yaş altiyim TC kimliğimi versem sorun falan çıkar mı? Ve gümrük takılması vs. oluyor mu bazen ürünlerdeBağlantıda sorun yok. Ama ben çin modellerine güvenemiyorum online oyunlarda gecikme konusunda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bluetooth ya da kablo takarak kullanılıyo. Laptopta Bluetooth vardır zaten sorun olmaz.
Yaş olayını bilemiyorum hiç. Ama sorun olacağını sanmıyorum.Yok hocam zaten öyle büyük oyunlar oynamayacağım. Peki hocam 18 yaş altiyim TC kimliğimi versem sorun falan çıkar mı? Ve gümrük takılması vs. oluyor mu bazen ürünlerde
İyi günlerde kullanın hocam güzel bir set buldum indirim bekliyorum ben de
Ürün geldi fakat panelinde resimdeki gibi çizikler mevcut. Çalıştığında belli olmuyor. Satıcı anlaşmazlık başlat dedi. Ürünü geri yollamam gerekirse acaba kargoyu felan ben mi ödüyorum ve gümrük ücreti yanıyor mu acaba..Geldiğinde inceleme yaparsanız çok iyi olur.
Hocam öneri için teşekkür ederim fiyat çok iyi ama almışken ölçü aleti tüm başlıkları ile almayı düşünüyorum.Alıntıyı görüntüle
Ayarlanabilir sıcaklık lehim demir 80W 220V / 110V LCD elektrikli havya kaynak onarım araçları - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Çİzgiler belirgün evet hangi panel kullanılmış böyle anlayamadım ama çalışırken bayağı iyi duruyor. Hiç anlaşmazlık başlatmadım iade konusunda bilgim yok aldıklarım 1000tl altıydı beğenmediğimi attım kenara 1000tl üzeri sadece ak820 aldım o da sorunsuz şükür.Ürün geldi fakat panelinde resimdeki gibi çizikler mevcut. Çalıştığında belli olmuyor. Satıcı anlaşmazlık başlat dedi. Ürünü geri yollamam gerekirse acaba kargoyu felan ben mi ödüyorum ve gümrük ücreti yanıyor mu acaba..
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
sürekli gözlerin bu panele bakmayacak ya bence o kadar da sorun olacağını sanmıyorum çiziklerin. güzelmiş beğendim.Ürün geldi fakat panelinde resimdeki gibi çizikler mevcut. Çalıştığında belli olmuyor. Satıcı anlaşmazlık başlat dedi. Ürünü geri yollamam gerekirse acaba kargoyu felan ben mi ödüyorum ve gümrük ücreti yanıyor mu acaba..
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle