Bu ürün çok hoşuma gitti. Daha ucuzu bulunabilir mi acaba?Linkteki Alınır mı? ? 1k dan fazla satışı var .
Yeni 3.5 inç IPS TYPE-C ikincil ekran bilgisayar CPU GPU RAM HDD MonitorUSB ekran serbestçe AIDA64 için - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
En ucuz aliexpress te ilk indirimle 560 civarına geliyor .K
Bu ürün çok hoşuma gitti. Daha ucuzu bulunabilir mi acaba?
Aliexpress bahar fırsatları ve ilk indirim olayibeyler burda donen mevzu nedır acaba ?
Bu ilk indirim sürekli oluyor mu yoksa sadece fırsat gibi bir şey mi ? Az önce bir hesap daha oluşturup fan+rgb kontrolcü siparişi verdim.En ucuz aliexpress te ilk indirimle 560 civarına geliyor .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aliexpress bahar fırsatları ve ilk indirim olayi
Yeni hesaplara ozelBu ilk indirim sürekli oluyor mu yoksa sadece fırsat gibi bir şey mi ? Az önce bir hesap daha oluşturup fan+rgb kontrolcü siparişi verdim.
yeni hesap açınca geliyor o indirim. dikkat çok fazla açma tek kimlik üstüne ban yersin aliexpresden.Bu ilk indirim sürekli oluyor mu yoksa sadece fırsat gibi bir şey mi ? Az önce bir hesap daha oluşturup fan+rgb kontrolcü siparişi verdim.
Fan almadım. Sadece kontrolcü.Yeni hesaplara ozel
Linklerini atabilirmisin bende argb fan ariyorumda
Eyvallah. Evdeki diğer kişilerin üzerinden hesap açalım o zaman.yeni hesap açınca geliyor o indirim. dikkat çok fazla açma tek kimlik üstüne ban yersin aliexpresden.
aynı banka hesabını da fazla kullanmayın ve ip adresi değişikliğide önemli vpn yardımcı olabilir belkiFan almadım. Sadece kontrolcü.
5V 3 pin ARGB kablo ASUS AURA SYNC RGB 10 Hub Splitter SATA güç uzatma kablosu adaptörü LED Åerit iÅık PC ARGB Fan soÄutucu - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.comMesaj otomatik birleştirildi:
Eyvallah. Evdeki diğer kişilerin üzerinden hesap açalım o zaman.
aga bır zıratten bı naysdan odesekaynı banka hesabını da fazla kullanmayın ve ip adresi değişikliğide önemli vpn yardımcı olabilir belki
benım fanların gırıslerı boyle degıl psudan guc alıyolar bunla kontrol edemem demıFan almadım. Sadece kontrolcü.
5V 3 pin ARGB kablo ASUS AURA SYNC RGB 10 Hub Splitter SATA güç uzatma kablosu adaptörü LED Åerit iÅık PC ARGB Fan soÄutucu - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.comMesaj otomatik birleştirildi:
Eyvallah. Evdeki diğer kişilerin üzerinden hesap açalım o zaman.
Malesef bu 4 pinli fanlar için. Bir de fan pwm değilse tam hızda çalıştırıyor bu ürün sanırım. Ben rgb çoklayıcı olarak kullanırım. Gerçi bilgisayarda 4 tane çoklayıcı var ama olsun elimde bulunsunaga bır zıratten bı naysdan odesek
Mesaj otomatik birleştirildi:
benım fanların gırıslerı boyle degıl psudan guc alıyolar bunla kontrol edemem demı
Hocam kafa lambası için hangi tipi almak gerekir acaba bilginiz var mı?Olta Makinası
İp Misina
Bluetooth hoparlör
Olta için şarjlı fosfor ışığı
Şarjlı kafa lambası
Bunlar benim alıp işime yarayan ürünler.
Olta makinası ufak balıklarda iş yapar 7000 lik aldım fazla geldi bence 4000 ideal. Kayıktan atmalık yada iskeleden falan istavrite atmalık kullanışlı makine. Büyük balıklar sıkıntı yapabilir.
İp misina çok kaliteli olta makinesiyle kullanıyorum çok fazla taktırmama rağmen kopmadı hiç.
Bluetooth hoparlör fiyatı çok artmış ama sesi falan çok güçlü. Tok bir sesi var basları iyi tam film izlemelik. Projeksiyon da almıştım ona bağlayıp kullanıyorum. Şarjı 2 saatten fazla gidiyor. ( Tamamen bitirmedim hiç genelde 1 film açıp izleyip kapatıyorum.)
Olta için şarjlı fosfor ışığı beni her balığa giderken fosfor almaktan kurtardı. Çok sık gece balıkçılığı yapacaksanız mutlaka alın. Oltanın ucuna takılıyor ve hiç düşmüyor baya dayanıklı ama sürekli çıkar tak yaparsanız plastik olduğu için bir süre sonra kopar. Birde her powerbank le şarj olmuyor elimde dandik marka bir powerbank var bir tek o şarj ediyor orasını çözemedim ama balığa çıkmadan evde herhangi bir şarj aletinin kafasına takıp şarj ederseniz gece boyunca idare ediyor.
Şarjlı kafa lambası mükemmel desem yeridir. Aydınlatması çok iyi şarjı çok uzun süreler gidiyor. Powerbank ten rahatça şarj oluyor. Tam balıkta kampta kullanılıcak alet.
Hocam bu aliexpresste gümrükte vergi verip vermiyeceğimizi nerden anlıyoruz.Hiçbir ürün için gümrükte bişi ödemiyormuyuz artık hep sepettemi ödüyoruz.Şuan Digitaling Store da iyi indirimler var bi göz atın derim vergi ile yaklaşık 100 TL oluyor. İndirimler konuya eklenecek
Link
Kamp Işığı
Maket Bıçağı
Saat hediye seti
5 Metre şerit led
10 metre şerit led