kırmızışarapp
80+ Silver
Bir sıkıntı çıkmazsa 1 hafta içinde elimizde olur gibiBende de böyle muhtemelen gümrüğe girince güncellenir.
Bir sıkıntı çıkmazsa 1 hafta içinde elimizde olur gibiBende de böyle muhtemelen gümrüğe girince güncellenir.
Adam cuma kargoya vermiş galiba en geç cuma veya cumartesi alırım diye düşünüyorum bakalım. En kotu pzt kalır.Bir sıkıntı çıkmazsa 1 hafta içinde elimizde olur gibi
Yarın ptt ye verilse desek ptt 4-5 günde anca teslim etse falan haftaya kaldı gibi.@Mithril gümrükte bakalımmm
Sizi bilmiyorum ama benimki kesin haftaya kaldı.Bugün PTT toplar hepsini hafta sonuna yetisse bari.
Hangi uygulamadan bakılıyor@Mithril gümrükte bakalımmm
Hangi uygulamadan bakılıyor
AliExpress in içindede gözüküyor eğer ordan çıkmazsa şurdan bakın. https://global.cainiao.com/Hangi uygulamadan bakılıyor
Bugün içinde yada yarın sabah çıkmazsa haftaya kaldı diyebilirim. Ben gidip ana teslim şubesinden teslim alırım yine. Ptt berbat burada : PYarın ptt ye verilse desek ptt 4-5 günde anca teslim etse falan haftaya kaldı gibi.
Sizi bilmiyorum ama benimki kesin haftaya kaldı.
Muhtelen yarın gümrükten çıkar ama maalesef ptt hemen aktarmaya koymuyor. Sizi bilmem ama benimki kesin haftaya kaldı. Kargo şubede olmasına rağman gidince bile vermiyorlar kargoyu. Daha torbada olduğu için teslim edemiyoruz diyorlar.Bugün içinde yada yarın sabah çıkmazsa haftaya kaldı diyebilirim. Ben gidip ana teslim şubesinden teslim alırım yine. Ptt berbat burada : P
Gümrükten çıktı o7. PTT'ye verilir bugün yada yarın.Muhtelen yarın gümrükten çıkar ama maalesef ptt hemen aktarmaya koymuyor. Sizi bilmem ama benimki kesin haftaya kaldı. Kargo şubede olmasına rağman gidince bile vermiyorlar kargoyu. Daha torbada olduğu için teslim edemiyoruz diyorlar.
Ptt bir sürat 2 berbat çalışıyorlar.