ALİEXPRESS KONUSU AÇMAYIN ARTIK ❗

smithblacksmith

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,095
Merhaba,

Arkadaşlar burası Aliexpress yardımlaşma forumu değil, buna dair konu açılmıştı onun altında paylaşın ama konusunu açmayın.

Adminler biz açsak ceza puanı alıyoruz bu konuyla ilgilenip forum kirliliğinin önüne geçer misiniz?

Bir konu ana konu olmalı, oradan yürüyebilir herkes

Merhaba,
Arkadaşlar burası Aliexpress yardımlaşma forumu değil, buna dair konu açılmıştı onun altında paylaşın ama konusunu açmayın.
Adminler biz açsak ceza puanı alıyoruz bu konuyla ilgilenip forum kirliliğinin önüne geçer misiniz?
Yöneticiler, şu an pış pış yapıyorlar. Sabah vakitleri boşta kalıyor forum, öğlene doğru gelirler.
Rapor etmeniz yeterli, gerekli işlemleri yapacaklardır. Hemen vaktinde yapsalar daha güzel tabii ki.

Merhaba,

Birde Spotify takipleşme konuları. Bir konu üzerinden gitmiyorlar, her kafasına esen Spotify konusu açıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyla çok bir bağlantısı yok ama
Screenshot_20210307-090332.png

Ana sayfayı aliexpress konuları kaplamış.

Ana Konu var mı bilmiyorum. Bence "Ana Konu"da birleştirilse güzel olur.

Yöneticiler, şu an pış pış yapıyorlar. Sabah vakitleri boşta kalıyor forum, öğlene doğru gelirler.
Rapor etmeniz yeterli, gerekli işlemleri yapacaklardır. Hemen vaktinde yapsalar daha güzel tabii ki.
Kaç gündür pış pış mı yapıyorlar? Abdullah o kadar moderatör atadı biri baksın bir zahmet.

Merhaba,

Hocam bu genel bir konu acali baya oldu

Başlık 'AliExpress KesOnu Yardımlaşma Konusu' https://forum.donanimarsivi.com/konu/aliexpress-kesonu-yardimlasma-konusu.310423/

Ana Konu var mı bilmiyorum. Bence "Ana Konu"da birleştirilse güzel olur.
Hocam zamanında ben açmıştim ana konu gibi kullanılabilir 80 e yakın cevap var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,560
Üyeler
186,081
Son üye
SedatGuney
Geri