Apindangoye
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 801
Takipli kargom 14 gündür menşei ülkesinden yola çıktı aşamasında bu süre normal midir? Önceki kargolarım 15 gün içinde elime ulaşmıştı çünkü
ne sipariş ettiniz hocamTakipli kargom 14 gündür menşei ülkesinden yola çıktı aşamasında bu süre normal midir? Önceki kargolarım 15 gün içinde elime ulaşmıştı çünkü
Hocam ben 1 ay beklemiştim aynı şekilde sonunda gelmiştiTakipli kargom 14 gündür menşei ülkesinden yola çıktı aşamasında bu süre normal midir? Önceki kargolarım 15 gün içinde elime ulaşmıştı çünkü
Hocam ben zamanında bir ekran kartı almıştım ve gümrükte takılmıştı öylee arada hiç oldu gitti birazda çocukluğun verdiği korkuyla fazlada bir şey yapamamıştım o zamandan beri aliexpress ile hiç alışveriş yapmadım bu gümrükten geçerken fahiş fiyatta vergüler oluyormu bi bilgi verebilirmisiniz?Normal bir durum değil fakat anormal bir durum da değil.
Gümrükte sıra beklersen güncellemeyebiliyorlar.
Yakın zamanda gümrükten geçer elinize ulaşır. Tahminen max 1 haftası var.
Kaç liraya aldığınıza göre değişiyor vergisi.Hocam ben zamanında bir ekran kartı almıştım ve gümrükte takılmıştı öylee arada hiç oldu gitti birazda çocukluğun verdiği korkuyla fazlada bir şey yapamamıştım o zamandan beri aliexpress ile hiç alışveriş yapmadım bu gümrükten geçerken fahiş fiyatta vergüler oluyormu bi bilgi verebilirmisiniz?
Mesela 300 tl lik bir üründe ne kadardır tahmini elktronik kısmından veya gearbeats gibi siteler daha mı mantıklı ?Kaç liraya aldığınıza göre değişiyor vergisi
Ben her zaman aliexpressten alışveriş yaparım.Mesela 300 TL lik bir üründe ne kadardır tahmini elktronik kısmından veya gearbeats gibi siteler daha mı mantıklı ?