Neler Yeni

Yardım Aliexpresste istediğiniz ürünü nasıl buluyorsunuz?

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
En ufak filtrede bile filtrelemeye dahil olması gereken ürünler yok oluyor en basitinden ücretsiz kargolu yüzüklere bakıyorum filtrelemeyi seçmeden önce 100 tane ücretsiz kargolu yüzük varsa filtrelemeden sonra sadece 30'unu görebiliyorum anlamayan arkadaşlar linkteki ürünlere baksın sonra ücretsiz kargo filtresini seçip tekrar baksın şu olay kafayı yedirtecek gerçekten

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Çok zor bulmak hocam ben anasayfaya düşen ürünlere bakıyorum sadece yoksa full reklam ürünleri oluyor ve filtrelemesi bozuk

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
En ufak filtrede bile filtrelemeye dahil olması gereken ürünler yok oluyor en basitinden ücretsiz kargolu yüzüklere bakıyorum filtrelemeyi seçmeden önce 100 tane ücretsiz kargolu yüzük varsa filtrelemeden sonra sadece 30'unu görebiliyorum anlamayan arkadaşlar linkteki ürünlere baksın sonra ücretsiz kargo filtresini seçip tekrar baksın şu olay kafayı yedirtecek gerçekten

Aradığım şartlara uygun bir ürüne bakıp o sayfada en alta inip ordaki ürünlere de bakıyorum

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok zor bulmak hocam ben anasayfaya düşen ürünlere bakıyorum sadece yoksa full reklam ürünleri oluyor ve filtrelemesi bozuk
Valla işi gücü bıraktım alacağım her şeyi yeni kullanıcı indirimini veren satıcıdan almaya başladım hemen hemen her teknolojik ürün var değerlendirme sayılarıda yüksek tek sorun takı vs kolay kolay bulunmuyor 2 gündür yüzük bakıyorum TR fiyatı 150 TL aliden 20-30'a geliyor ama çeşit çok az 2 günde almaya değer sadece şunları bulabildim

Mesaj otomatik birleştirildi:

Aliexpresse güvenip harbiden alışveriş yapıyor musunuz?
Evet?

Aradığım şartlara uygun bir ürüne bakıp o sayfada en alta inip ordaki ürünlere de bakıyorum
Sanırım en mantıklısı o hocam ücretsiz kargolu ürünleri bulmak yine külfet ama madem filtreleme bozuk en iyi seçenek bu

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler

121709

80+ Silver
Arattığım şeyin harici her şey çıkıyor, tshirt bakarken +18 ürünler çıkıyor ben anlamadım :D

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gayet iyi usta SSD aldım kulaklık aldım Türkiyedeki n11 den daha güvenilir
Aynen öyle en azından ürünün arkasında duruyorlar eline ulaşmayan ürün varsada gümrük kaynaklı oluyor 2021 mayısta aldığım bt kulaklık geçen kasımda elime ulaştı aylardır gümrükte yatıyormuş aldığımı bile unutmuştum ülkeye girişini kontrol ettim 4 günde gelmişti

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,258
İsim
a l p e r
Valla bilmiyorum gençler. Bende çok alışveriş yapmak istiyorum da sabırsızım biraz. Öyle 2 sene falan kargo bekleyemem. Teendyoldan alıyorum ertesi gün geliyor. Ama önerdiğiniz bir satıcı varsa ucuz bir şey alıp test etmek isterim.

Aynen öyle en azından ürünün arkasında duruyorlar eline ulaşmayan ürün varsada gümrük kaynaklı oluyor 2021 mayısta aldığım bt kulaklık geçen kasımda elime ulaştı aylardır gümrükte yatıyormuş aldığımı bile unutmuştum ülkeye girişini kontrol ettim 4 günde gelmişti

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Valla bilmiyorum gençler. Bende çok alışveriş yapmak istiyorum da sabırsızım biraz. Öyle 2 sene falan kargo bekleyemem. Teendyoldan alıyorum ertesi gün geliyor. Ama önerdiğiniz bir satıcı varsa ucuz bir şey alıp test etmek isterim.
2 sene değil İstanbul yakın iller 13-14 gün Antalyaya 17-18 günde geliyor

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam mobil veriden yeni hesap oluşturup google ile aliexpresse giriş yaparsan vergi dahil 50-80 TL arası çok güzel ürünler var verginin gözükmesi için şimdi satın al diyip adres girmeniz lazım sonrasında sipariş ekranında total fiyat gözüküyor

Son düzenleme:

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Burak B
Webde arama yapamıyorum ben de. Mobil uygulamasında sorun olmuyor aradığını bulabiliyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,258
İsim
a l p e r
2 sene değil İstanbul yakın iller 13-14 gün Antalyaya 17-18 günde geliyor

Ankaradayım.

Hocam mobil veriden yeni hesap oluşturup google ile aliexpresse giriş yaparsan vergi dahil 50-80 TL arası çok güzel ürünler var verginin gözükmesi için şimdi satın al diyio adres girmeniz lazım sonrasında sipariş ekranında total fiyat gözüküyor

Bakalım bi neler varmış eyw.

Top Bottom