diekatze
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 631
13-14 TL kadar fazla vergi çıkmış. İstersen yaz CIMER'e. Normalde 13.90-14 TL çıkması lazım.
13-14 TL kadar fazla vergi çıkmış. İstersen yaz CIMER'e. Normalde 13.90-14 TL çıkması lazım.
Ne güzel, keşke bana da böyle bir fiyat çıksaydı da uğraşmak zorunda kalmasaydım.
Gümrük müdürlüğüne gidene kadar 2 defa harcar o parayı değmez13-14 TL kadar fazla vergi çıkmış. İstersen yaz CIMER'e. Normalde 13.90-14 TL çıkması lazım.
Tabi konumuna göre değişir.Ne güzel, keşke bana da böyle bir fiyat çıksaydı da uğraşmak zorunda kalmasaydım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gümrük müdürlüğüne gidene kadar 2 defa harcar o parayı değmez![]()
Gitmeye gerek var mı ya? Evden halledilmiyor mu? Bende Kayseri'deyim taa Organize Sanayi Bölgesindeydi diye hatırlıyorum oraya gidip gelene kadar paranın yarısı gitmiş olur.Ne güzel, keşke bana da böyle bir fiyat çıksaydı da uğraşmak zorunda kalmasaydım.
Gümrük müdürlüğüne gidene kadar 2 defa harcar o parayı değmez![]()
Gümrükten form doldurmanı istiyor bakanlık. Çok uzaksa otur evinde bence ahahaGitmeye gerek var mı ya? Evden halledilmiyor mu? Bende Kayseri'deyim taa Organize Sanayi Bölgesindeydi diye hatırlıyorum oraya gidip gelene kadar paranın yarısı gitmiş olur.![]()
Varmış maalesef, ben talastayim buradan 25kmGitmeye gerek var mı ya? Evden halledilmiyor mu? Bende Kayseri'deyim taa Organize Sanayi Bölgesindeydi diye hatırlıyorum oraya gidip gelene kadar paranın yarısı gitmiş olur.![]()
Geri giderVergiyi ödemeyip ürünü almazsak nolur ?
Kaç TL vergi çıktı nasıl görürüm ? Şuan PTT teslim almış gözüküyorGeri gider
Fotoğraf atar mısınÇatak kaşık seti gelcek diye beklerken acaip bişi geldi oda 27 TL vergi
Gümrükten çıktıktan sonra görürsün.Kaç TL vergi çıktı nasıl görürüm ? Şuan PTT teslim almış gözüküyor
Gümrükten çıkmış, PTT dağıtıma çıkarıldı diyor. Ama aliexpress de fiyat gözükmüyorFotoğraf atar mısın
Gümrükten çıktıktan sonra görürsün.
PTT takip sayfasında ücretlere tıkarsan görürsün. Takip numaranı verirsen bende bakabilirim.Gümrükten çıkmış, PTT dağıtıma çıkarıldı diyor. Ama aliexpress de fiyat gözükmüyor