Aliexpressten 3TL'ye aldığım gamepade 72TL vergi çıktı

Bende tornavida seti almıştım şu kutulu olan. Toplam 27.73 TL.

Alıntıyı görüntüle
Ne güzel, keşke bana da böyle bir fiyat çıksaydı da uğraşmak zorunda kalmasaydım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13-14 TL kadar fazla vergi çıkmış. İstersen yaz CIMER'e. Normalde 13.90-14 TL çıkması lazım.
Gümrük müdürlüğüne gidene kadar 2 defa harcar o parayı değmez :D

Ne güzel, keşke bana da böyle bir fiyat çıksaydı da uğraşmak zorunda kalmasaydım.

Tabi konumuna göre değişir.

Gitmeye gerek var mı ya? Evden halledilmiyor mu? Bende Kayseri'deyim taa Organize Sanayi Bölgesindeydi diye hatırlıyorum oraya gidip gelene kadar paranın yarısı gitmiş olur. :D

Gitmeye gerek var mı ya? Evden halledilmiyor mu? Bende Kayseri'deyim taa Organize Sanayi Bölgesindeydi diye hatırlıyorum oraya gidip gelene kadar paranın yarısı gitmiş olur. :D
Gümrükten form doldurmanı istiyor bakanlık. Çok uzaksa otur evinde bence ahaha

Varmış maalesef, ben talastayim buradan 25km :D

Çatak kaşık seti gelcek diye beklerken acaip bişi geldi oda 27 tl vergi

Vergiyi ödemeyip ürünü almazsak nolur ?

Fotoğraf atar mısın

Gümrükten çıktıktan sonra görürsün.
Gümrükten çıkmış, PTT dağıtıma çıkarıldı diyor. Ama aliexpress de fiyat gözükmüyor

Gümrükten çıkmış, PTT dağıtıma çıkarıldı diyor. Ama aliexpress de fiyat gözükmüyor
PTT takip sayfasında ücretlere tıkarsan görürsün. Takip numaranı verirsen bende bakabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,270
Üyeler
184,912
Son üye
ern06
Geri