hasanmerkit
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
Acer Nitro 16 ve Asus Tuf Gaming A15 olabilir. Beni bu iki cihaz üzmedi. Ama kesinlikle HP'den uzak durun da...Ne kaldı başka her modelde bi hata var
Acer Nitro 16 ve Asus Tuf Gaming A15 olabilir. Beni bu iki cihaz üzmedi. Ama kesinlikle HP'den uzak durun da...Ne kaldı başka her modelde bi hata var
Nitro 16 kullanıyorum i5 13. Nesi 4050 var gayet memnunum fakat işlemci sıvı metal olmasına rağmen genshin tarzı basit oyunlarda işlemci 81-90 derecelere çıkıyor(kardeşim de ayni model var onda da aynı durum var altında soğutucu fan ile kullanınca 81 derecelerde oluyor)Acer Nitro 16 ve Asus Tuf Gaming A15 olabilir. Beni bu iki cihaz üzmedi. Ama kesinlikle HP'den uzak durun da...
Bence direkt Intel laptop işlemcilerinde problem var. Aşırı ısınıp güç tüketiyorlar. AMD'ye geçene kadar rahat edemedim.Nitro 16 kullanıyorum i5 13. Nesi 4050 var gayet memnunum fakat işlemci sıvı metal olmasına rağmen genshin tarzı basit oyunlarda işlemci 81-90 derecelere çıkıyor(kardeşim de ayni model var onda da aynı durum var altında soğutucu fan ile kullanınca 81 derecelerde oluyor)
Masa üstünde intel kullanıyordum am5 geçerken amd geçtim dediğiniz gibi şu an laptop ısınma dışında çok iyi 165 hz panel renkler çok iyi 8gb ram ile kullaniyorum çoğu oyunu yüksek grafiklerde kasmadan oynatıyorBence direkt Intel laptop işlemcilerinde problem var. Aşırı ısınıp güç tüketiyorlar. AMD'ye geçene kadar rahat edemedim.
Acer nitro 16 aldık arkadaşa ilk açıldı sonra bidaha açmayı denedik siyah ekran verdi iade ettik kullanıcı hatası dediler iadeyi kabul etmedilerAcer Nitro 16 ve Asus Tuf Gaming A15 olabilir. Beni bu iki cihaz üzmedi. Ama kesinlikle HP'den uzak durun da...
Her modelde problem çıkabiliyor eğer sorun yeni çıktıysa hakkınızı arayın. Acer servisi en ilgisiz servislerden maalesefAcer nitro 16 aldık arkadaşa ilk açıldı sonra bidaha açmayı denedik siyah ekran verdi iade ettik kullanıcı hatası dediler iadeyi kabul etmediler
Cihaz halen elinizde mi? Bir kere BIOS update sonrasında bunu yaşayan olmuştu. Pili çıkarıp taktı ve 2 dakika bekledi, düzeldi.Acer nitro 16 aldık arkadaşa ilk açıldı sonra bidaha açmayı denedik siyah ekran verdi iade ettik kullanıcı hatası dediler iadeyi kabul etmediler
Pil gömülü değil mi garantisi bozulmaz mı arkayı açıncaCihaz halen elinizde mi? Bir kere BIOS update sonrasında bunu yaşayan olmuştu. Pili çıkarıp taktı ve 2 dakika bekledi, düzeldi.
Pek ilgilenmemişler gibi. Alt kapağı sökebilirsiniz. Bu modellerde RAM ve SSD upgrade cihazı garanti dışı bırakmıyor. O yüzden kapağı açabilirsiniz.Pil gömülü değil mi garantisi bozulmaz mı arkayı açınca
Hangisi varGüzel rehber hocam elinize sağlık.
Bu arada bende rog strix g18 var ondada coil whine sorunu var onuda ekleyebilirsiniz hocam.
Biomda var hocamHangisi var