Çözüldü✓ All-İn-One Tasarım Bilgisayarı Önerisi

hakan32

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,063
Merhaba arkadaşlar Dişçi müşterime All-in-one Pc almak istiyorum Çok tecrübem olmadığı için Soğutma performans iyi olan Min RTX 3060 lı 16gb ramli 1TB ssdli bir ALL-İN-One PC arıyoruz. Bütçe sorunu yoktur. Ancak Fiyat performans olması öncelikli tercihimiz. Birde 7/24 aktif olacak PC

Merhaba arkadaşlar Dişçi müşterime All-in-one Pc almak istiyorum Çok tecrübem olmadığı için Soğutma performans iyi olan Min RTX 3060 lı 16gb ramli 1TB ssdli bir ALL-İN-One PC arıyoruz. Bütçe sorunu yoktur. Ancak Fiyat performans olması öncelikli tercihimiz. Birde 7/24 aktif olacak PC
ekran kartlı all in one olduğunu sanmıyorum ama applenin imac i tercih edilebilir dişçi olduğundan şirket adına fatura kesip alabilir daha mantıklı olur

harici ekran kartı olan maks mx450 olan aio lar var piyasada , şimdiye kadarda yanlış değilsem en güçlüsü 5700xt li apple dı

Mac bende önerdim Müşterim apple ile arası hiç iyi değil kullanmakta çok zorlanıyor aslında ilk başta bende önermiştim Windows istiyor İlla En kötü Mac windows kurucaz gibi duruyor :D ama 3060 lık model hoşuna gitti bakalım araştırıyoruz hala

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,852
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri