Alfha13
80+ Silver
Mangoya inan, mango iyi. Bence mangoya tapmalısın.ben neye inanayım yani şimdi sizce
Mangoya inan, mango iyi. Bence mangoya tapmalısın.ben neye inanayım yani şimdi sizce
İhlas suresi kanıtıdır. Mealine bak.Şahsi düşüncem Tanrı var ama dinler yalan incil kaç defa değişti örnek olarak padişah kuranı değiştiriyor değiştirdiğini kişiyi infaz ediyor delil ortadan kalkıyor ben neye inanayım yani şimdi sizce
İnsanları kandıran sensin ben değilim. Ayeti bile yalanlıyorsun. Kuran'da namazın 5 vakit olduğunu çıkaramazsın onu geçtim detaylı nasıl kılınacağı da yazmaz hatta bu yüzden hadis inkarcıları genelde namaz kılmak yerine dua ederler o vakitlerde. Kuran'da abdestin anlatımı vardır sadece bu konuda haklısın. Kur'an'ı okumadığın o kadar belli ki her mesajından bunu direk görebiliyorum. Ben bir ateisti belki yoldan döndürebilirim fakat sende bunu yapacak bir ilim yok. Rica ediyorum mesaj yazma da insanları İslam'dan uzaklaştırma. Dünkü ayeti sana o yüzden attım yanlış bilgiler vererek insanları İslam'dan uzaklaştırıyorsun istemeden. Sana daha da fazla mesaj yazmayacağım. Bana cevap vermeni de istemiyorum iyi günler.Bekleme hiç.Atmayacagim çünkü.Ve Kuran'da bir kelime birden fazla anlam içerebilir zaten.Ben senin dediğini yalanlıyorum.Ve hadisler yalandır.Kesinligi yoktur.O bu şu zinciri falan diye insanları kandırmaniza gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok merak ediyorsan aç kuranı bak.Sadece bana inmedi sonuçta.Zaten ben de hatırlamak için kurana bakacağım.Ben bakana kadar kendin merak ediyorsan bak.
Namazda sadece kıyam,rüku ve secde hareketleri yazar
Abdestte sadece yüz,el ve kol, başı mes etmek ve ayakları yıkamak var
Namaz vakitlerinde de kelime olarak sadece Sabah,öğle ve akşam yazıyor.Git bak banane
1.Ayeti yalanlamıyorum.Ben senin dediğin şeyi yalanlıyorum.Dedigin düpedüz yanlış.Yani bu arapça sonuçta.Anlam çeşitliliği çok fazla olan bir dil.İnsanları kandıran sensin ben değilim. Ayeti bile yalanlıyorsun. Kuran'da namazın 5 vakit olduğunu çıkaramazsın onu geçtim detaylı nasıl kılınacağı da yazmaz hatta bu yüzden hadis inkarcıları genelde namaz kılmak yerine dua ederler o vakitlerde. Kuran'da abdestin anlatımı vardır sadece bu konuda haklısın. Kur'an'ı okumadığın o kadar belli ki her mesajından bunu direk görebiliyorum. Ben bir ateisti belki yoldan döndürebilirim fakat sende bunu yapacak bir ilim yok. Rica ediyorum mesaj yazma da insanları İslam'dan uzaklaştırma. Dünkü ayeti sana o yüzden attım yanlış bilgiler vererek insanları İslam'dan uzaklaştırıyorsun istemeden. Sana daha da fazla mesaj yazmayacağım. Bana cevap vermeni de istemiyorum iyi günler.
Kardeş nasıl ki doktorların okuduğu tüm kitapları okusan dahi doktor olamıyorsan. Kainat'ın yaratıcısının kitabını sadece meal okumakla anlayamazsın. Peygamber bu ayetin mânası için ne demiş Alimler ne demiş bilmeden Kuran'ı da anlayamazsın.Bekleme hiç.Atmayacagim çünkü.Ve Kuran'da bir kelime birden fazla anlam içerebilir zaten.Ben senin dediğini yalanlıyorum.Ve hadisler yalandır.Kesinligi yoktur.O bu şu zinciri falan diye insanları kandırmaniza gerek yok
Çok merak ediyorsan aç kuranı bak.Sadece bana inmedi sonuçta.Zaten ben de hatırlamak için kurana bakacağım.Ben bakana kadar kendin merak ediyorsan bak.
Namazda sadece kıyam,rüku ve secde hareketleri yazar
Abdestte sadece yüz,el ve kol, başı mes etmek ve ayakları yıkamak var
Namaz vakitlerinde de kelime olarak sadece Sabah,öğle ve akşam yazıyor.Git bak banane
Dinlerin kitaplarını okursan inanabileceğin veya duyduğun gayet güzel açıklayan kitaplar varŞahsi düşüncem Tanrı var ama dinler yalan incil kaç defa değişti örnek olarak padişah kuranı değiştiriyor değiştirdiğini kişiyi infaz ediyor delil ortadan kalkıyor ben neye inanayım yani şimdi sizce
nerden biliyorsun ve dinin yaş ile ne ilgisi var ?bu ne kadar boş bir soru padişah kuranı değiştiriyor kardeşim kaç yaşındasın sen
bana kanıt sunabilirmisinbu ne kadar boş bir soru padişah kuranı değiştiriyor kardeşim kaç yaşındasın sen
nisa 34 de ne demek istiyor meselabu ne kadar boş bir soru padişah kuranı değiştiriyor kardeşim kaç yaşındasın sen
kardeşim ssen kulaktan dolma bilgiler ile allahı sorguluyorsun sıkıntı burda işte her ateistin söylediği nisa 34ü söylüyorsun bananerden biliyorsun ve dinin yaş ile ne ilgisi var ?
bana kanıt sunabilirmisin
nisa 34 de ne demek istiyor mesela
birde şöle bir düşüncem var kuranı kerim niye tek bil dil olarak indirildi arapların kutsal insanlarmı arabistandaki bi kuranı kerimle türkiyedeki farklı mealleri siteden siteye değişebiliyor allahın aklına gelmedimi böle olabilceği birde kutsal kitapta neden mecaz anlam kullanılır esprimi bu
e ben şimdi onu gördüm hocam mantıklı bi açıklamasını bulamadım açıkla aklımdaki soru işareti gitsin her ateist sölüyorsa o ayetde bi sıkıntı var demektik allah hatamı yapmış oluyor şimdikardeşim ssen kulaktan dolma bilgiler ile allahı sorguluyorsun sıkıntı burda işte her ateistin söylediği nisa 34ü söylüyorsun bana