Allah'ını demek günah mı

Merhabalar utanarak söylüyorum ama geçen yanlışlıkla birisine sinirle Allah'ını dedim ve gerisini ya içimden yada disindan getirmedim bu günahmi dinden çıkma gibi bedelleri varmıdır

Allah kitap diye dinin içinden geçenlere dindar deniyorsa senin dinden çıkman söz konusu değil.

dini görüşün ne olursa olsun ister inan ister inanma ama dini değerler üzerinden şaka veya küfür uygun karşılanmaz allaha küfür etmek dinden çıkarır adamı yani çok tehlikelidir millet ** der gibi allaha küfür ediyorlar insan şaşırıyor

Merhabalar utanarak söylüyorum ama geçen yanlışlıkla birisine sinirle Allah'ını dedim ve gerisini ya içimden yada disindan getirmedim bu günahmi dinden çıkma gibi bedelleri varmıdır
Allah en üstün varlık olduğu için bu tarz şeyleri olgunlukla karşılayacağını düşünüyorum.

Forum eski komik haline dönüyor sanırım. Aktiflik 200% yükselir benden söylemesi.

Konuya gelince Öteki dünyada hesabını sorurlar senden.
Fetiş kırbaçları varya onun alevli olan versiyonunu düşün onunla vurucaklar senin diline diline

Forum eski komik haline dönüyor sanırım. Aktiflik 200% yükselir benden söylemesi.

Fetiş kırbaçları varya onun alevli olan versiyonunu düşün onunla vurucaklar senin diline diline
Hocam vallaha çok eskiden sizin forumlariniza denk gelmiştim korkuyorum sizden

Biz Direk Kül Olduk Desene :(

Kardeşim cahil misin ? Bunun cidden seni dinden çıkaracağına inanıyor musun ? Sona ülke neden gelişmiyor bu Müslümanlar yüzünden

Allah'a sövünce dinden çıkarıldığını düşünenler, büyük ihtimalle ramazan aylarında belli başlı hocalara "Hocam sakız çiğnemek orucu bozar mı?" diye soru soran kitle galiba.

Dinden çıkmazsın merak etme. Günah kısmına da bu forumdaki kimse karar veremez, öteki tarafta görürsün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,721
Üyeler
174,229
Son üye
hellospontos
Geri