Merhabalar utanarak söylüyorum ama geçen yanlışlıkla birisine sinirle Allah'ını dedim ve gerisini ya içimden yada disindan getirmedim bu günahmi dinden çıkma gibi bedelleri varmıdır
Merhabalar utanarak söylüyorum ama geçen yanlışlıkla birisine sinirle Allah'ını dedim ve gerisini ya içimden yada disindan getirmedim bu günahmi dinden çıkma gibi bedelleri varmıdır
Sayılır küfür etmedim yani
Şundan Mı Yaşandı ? Sonda Bahsettiğim Şey Allahına Gurban
Allah en üstün varlık olduğu için bu tarz şeyleri olgunlukla karşılayacağını düşünüyorum.Merhabalar utanarak söylüyorum ama geçen yanlışlıkla birisine sinirle Allah'ını dedim ve gerisini ya içimden yada disindan getirmedim bu günahmi dinden çıkma gibi bedelleri varmıdır
Hocam vallaha çok eskiden sizin forumlariniza denk gelmiştim korkuyorum sizdenForum eski komik haline dönüyor sanırım. Aktiflik 200% yükselir benden söylemesi.
Konuya gelince Öteki dünyada hesabını sorurlar senden.
Fetiş kırbaçları varya onun alevli olan versiyonunu düşün onunla vurucaklar senin diline diline
Biz Direk Kül Olduk DeseneForum eski komik haline dönüyor sanırım. Aktiflik 200% yükselir benden söylemesi.
Konuya gelince Öteki dünyada hesabını sorurlar senden.
Fetiş kırbaçları varya onun alevli olan versiyonunu düşün onunla vurucaklar senin diline diline
Kardeşim cahil misin ? Bunun cidden seni dinden çıkaracağına inanıyor musun ? Sona ülke neden gelişmiyor bu Müslümanlar yüzündenMerhabalar utanarak söylüyorum ama geçen yanlışlıkla birisine sinirle Allah'ını dedim ve gerisini ya içimden yada disindan getirmedim bu günahmi dinden çıkma gibi bedelleri varmıdır
Peki sen naptın ? Aleti ellemişim deme. Orasını zaten kesiyorlar çıkıyor kesiyorlar çıkıyor sonsuza kadar kesip sana acı yaşatıyorlar. Çok ellemeyiniz yaniBiz Direk Kül Olduk Desene![]()
Dostum dinin ayrı bir yeri var bu mantıkla bulunabilecek bir şey değilKardeşim cahil misin ? Bunun cidden seni dinden çıkaracağına inanıyor musun ? Sona ülke neden gelişmiyor bu Müslümanlar yüzünden