Mechanist
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,467
Zaten onlar o yüzden o yerdeler , Orta doğu hep böyle olduğu için bu durumdaabi japonya ve çin e bak adamlar nerede biz nerede

Zaten onlar o yüzden o yerdeler , Orta doğu hep böyle olduğu için bu durumdaabi japonya ve çin e bak adamlar nerede biz nerede
Japonya'da yılda rapor edilmeyen 320K tecavüz vakası yaşanıyorabi japonya ve çin e bak adamlar nerede biz nerede
Tamam Türkiye'de de aynısı varJaponya'da yılda rapor edilmeyen 320K tecavüz vakası yaşanıyor
Çin okul öğrenci yemeklerine oluk yağı karıştırıyor
Malesef yurtdışı da yurdumuz bitmiş durumda
Japonya'da yılda rapor edilmeyen 320K tecavüz vakası yaşanıyor
Çin okul öğrenci yemeklerine oluk yağı karıştırıyor
Malesef yurtdışı da yurdumuz bitmiş durumda
"Yurdumuz DA bitmiş durumda" diyorum ben hiçbir zaman uçuyoruz mükemmel bir ülkeyiz demedimTamam Türkiye'de de aynısı var
hocam korkutmayın insanları. zaten bu gibi şeyler istemiyerek olursa günah değildir. Allah affederForum eski komik haline dönüyor sanırım. Aktiflik 200% yükselir benden söylemesi.
Konuya gelince Öteki dünyada hesabını sorurlar senden.
Fetiş kırbaçları varya onun alevli olan versiyonunu düşün onunla vurucaklar senin diline diline
O zaman sen diyorsun herkes istemeyerek yapsın cinsel ilişkiyi günah değildir öylehocam korkutmayın insanları. zaten bu gibi şeyler istemiyerek olursa günah değildir. Allah affeder
dostum ne alaka? adam istemeyerek bir anda sövmüş. senin dediğin bildiğin kasten tecavüz etmek. alakası bile yokO zaman sen diyorsun herkes istemeyerek yapsın cinsel ilişkiyi günah değildir öyle
Benim işime gelir![]()
Bak sözlerini çarpıtıyorsun şimdide.dostum ne alaka? adam istemeyerek bir anda sövmüş. senin dediğin bildiğin kasten tecavüz etmek. alakası bile yok
Tabii ki tövbe ettim de ama i an küfür etmedim sadece Allah'ını dedimKardeş mantıken Allah'a o an küfretmişsin iki kere iki dört tövbe etsen bence güzel olur
Adam bana dedi istemiyerek yapmışsın günah değil tövbe et diye cinsellikle alakalı demediBak sözlerini çarpıtıyorsun şimdide.
Kendin söylemedin mi istemeyerek yaptın günah değildir?
Lan tecavüz istemiyerek mi olıyor?Bak sözlerini çarpıtıyorsun şimdide.
Kendin söylemedin mi istemeyerek yaptın günah değildir?
İstemeyerek oluyor tabi günah değilLan tecavüz istemiyerek mi olıyor?
Yazacak bir şey bulamadın tabiİstemeyerek oluyor tabi günah değil![]()