Neler Yeni

Almanca öğrenebileceğim 10 adet android uygulama önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
SITKI MİRAÇ ÇAYAN
Merhaba. Ben Almanca öğrenmeyi düşünüyorum da Almanca öğrenebileceğim ücretsiz 10 veya 20 tane uygulama önerir misiniz?

Wiro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Wiro bey
Bir yıldan uzun süredir almanca öğreniyorum şuan B1 sertifikam var ve B2 seviyesine ilerliyorum.
Eğer ki iyi bir konuma gelmek istiyorsan bu iş uygulamalarla olmaz. İnsanlar arasında oldukça ünlü olan duolingo bile sana kayda değer kalıplar öğretmiyor. Uygulama kullanacaksan sadece boş zamanlarında kelime öğrenmek için kullanmanı öneririm. İyi bir temel atıp üst seviyelere ilerlemek istersen youtubedan begi begi kanalını öneriyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
SITKI MİRAÇ ÇAYAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir yıldan uzun süredir almanca öğreniyorum şuan B1 sertifikam var ve B2 seviyesine ilerliyorum.
Eğer ki iyi bir konuma gelmek istiyorsan bu iş uygulamalarla olmaz. İnsanlar arasında oldukça ünlü olan duolingo bile sana kayda değer kalıplar öğretmiyor. Uygulama kullanacaksan sadece boş zamanlarında kelime öğrenmek için kullanmanı öneririm. İyi bir temel atıp üst seviyelere ilerlemek istersen youtubedan begi begi kanalını öneriyorum.
Boş zamanlarımda kullanmak için arıyorum bende zaten böyle wlingua diye bir uygulama var o uygulamada da kendi dilini türkçe olarak seçebiliyorsun ama bu ingilizce uygulamasında var almanca uygulamasında kendi dilini türkçe yapamıyorsun o yüzden başka uygulama seçmem gerekiyor başka bir öneriniz var mıdır?
Her öneriye açığım ücretsiz varsa verebilirsiniz yoksa apk olarak premium indirmeye çalışırım ücretli ücretsiz fark etmez

Top Bottom