Almanyada geçim hakkında

kardeş gidersin ucuz bir motele böyle ne uzak ne yakın
gıda ucuz diye biliyom zaten
bence 30 000 TL yeter ama soru hangi şehir hangi yer
değişir fiyatlar
berlin e gidecem yani en azından öyle düşünüyom bu arada kalma işini otelde yapmıcam amcamda kalcam normal gezmeye falan yetermi anlamında soruyorum

zaten biliyom az çok okulda görüyorum ama 30k yetermi 1 ay kalmaya TL ama
bilmiyorum dostum o konuda ama orda geçim her şey iyi. alman dili iyi olması lazım. gidiş dönüş desek rahat 20 bin tl türk parayla hesabladım eğer gidip dönersen. gitsen bence 6.700 göz almak lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

berlin e gidecem yani en azından öyle düşünüyom bu arada kalma işini otelde yapmıcam amcamda kalcam normal gezmeye falan yetermi anlamında soruyorum
berline gitmiştim hatta ben. oralar baya iyi. :)

bilmiyorum dostum o konuda ama orda geçim her şey iyi. alman dili iyi olması lazım. gidiş dönüş desek rahat 20 bin TL türk parayla hesabladım eğer gidip dönersen. gitsen bence 6.700 göz almak lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

berline gitmiştim hatta ben. oralar baya iyi. :)
en başta japonyayı düşündüm ama orda 30k ya kalmak çok zor zaten yol parası 12k tutuyor otelde 10k tutuyor 8k ya bir ay gezemesin en az 40 45k lazım japonya için oyuzden bende almanyayı düşündüm

dayım almanyada yaşıyor gitmek istesem ne yapmam gerekiyor dayımın mı beni davet etmesi gerekiyor bilgi sahibi olan var mı

"Almanyada 100 euro ile market alış-verişi" videosunu izle.

Tek kişiye yeter. Aile için eşinin de en az 2500 euro falan alması gerek

En azından 1 asgari ücret ile güzel bir şeyler alma imkanları var.
Türkiye'de o telefonu almak için 4 tane asgari ücret filan gerekiyor.
dostum yanlış düşünüyorsun asgari ücreti alıyor da bunun giderleri var zaten onları sayınca elinde 20tl ile gezersin gerçekten sadece asgari ücretle yaşayan var mı ?

dostum yanlış düşünüyorsun asgari ücreti alıyor da bunun giderleri var zaten onları sayınca elinde 20tl ile gezersin gerçekten sadece asgari ücretle yaşayan var mı ?
Dediğim gibi yaşa standartlarını bilmiyorum, sadece teknoloji tarafında bir karşılaştırma yaptım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,308
Üyeler
195,594
Son üye
pescimulayim
Geri