Nvidia_GF_FX_500
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Almanya'da çekilen videolara göz atmak lazım. Gerçekten Almanya'da yaşamış birinin bu konuya yazmasını bekleyene dek.
En azından 1 asgari ücret ile güzel bir şeyler alma imkanları var.Oranın insanına göre yine pahalı
berlin e gidecem yani en azından öyle düşünüyom bu arada kalma işini otelde yapmıcam amcamda kalcam normal gezmeye falan yetermi anlamında soruyorumkardeş gidersin ucuz bir motele böyle ne uzak ne yakın
gıda ucuz diye biliyom zaten
bence 30 000 TL yeter ama soru hangi şehir hangi yer
değişir fiyatlar
bilmiyorum dostum o konuda ama orda geçim her şey iyi. alman dili iyi olması lazım. gidiş dönüş desek rahat 20 bin tl türk parayla hesabladım eğer gidip dönersen. gitsen bence 6.700 göz almak lazım.zaten biliyom az çok okulda görüyorum ama 30k yetermi 1 ay kalmaya TL ama
berline gitmiştim hatta ben. oralar baya iyi.berlin e gidecem yani en azından öyle düşünüyom bu arada kalma işini otelde yapmıcam amcamda kalcam normal gezmeye falan yetermi anlamında soruyorum
en başta japonyayı düşündüm ama orda 30k ya kalmak çok zor zaten yol parası 12k tutuyor otelde 10k tutuyor 8k ya bir ay gezemesin en az 40 45k lazım japonya için oyuzden bende almanyayı düşündümbilmiyorum dostum o konuda ama orda geçim her şey iyi. alman dili iyi olması lazım. gidiş dönüş desek rahat 20 bin TL türk parayla hesabladım eğer gidip dönersen. gitsen bence 6.700 göz almak lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
berline gitmiştim hatta ben. oralar baya iyi.![]()
Neyin?masrafları çok fazla
dostum yanlış düşünüyorsun asgari ücreti alıyor da bunun giderleri var zaten onları sayınca elinde 20tl ile gezersin gerçekten sadece asgari ücretle yaşayan var mı ?En azından 1 asgari ücret ile güzel bir şeyler alma imkanları var.
Türkiye'de o telefonu almak için 4 tane asgari ücret filan gerekiyor.
Dediğim gibi yaşa standartlarını bilmiyorum, sadece teknoloji tarafında bir karşılaştırma yaptım.dostum yanlış düşünüyorsun asgari ücreti alıyor da bunun giderleri var zaten onları sayınca elinde 20tl ile gezersin gerçekten sadece asgari ücretle yaşayan var mı ?
Ben cok arastirmisdim Berlinde yeter ama Munihde imkansizyaşayanlar yazarsa sevinirim tek kşi için 2000 euro yetermi
teknoloji kasar mı
ihtiyaş malzemeleri ucuz mu
kira paralaı
ulaşım ucuz mu