Kira parası ve erzak ne olacak?Bi i9 10900k + rtx 3090 dizersin
Tamamİroni zaten
İroni , İroni , İroni , İroniKira parası ve erzak ne olacak?
knk nasıl biyer şu korona olayları geçince bende gideceğim bir miktar para biriktirdim 1 ay kalmaya yetermi 30 bin tlalmanyadayken. ben gitmeye fırsatım oldu pasaport falan neyse orda geçim çok iyi. turkiyeye göre. her şey ucuz. @Rambo_87 orda yaşıyor![]()
2k euro ile yaşarsın yaamacım zaten lüks değil daha iyi bi standartta yaşamak yoksa
bu arada türkiyede kimya okumayı planlıyorum
herşeyi pc'ye bağlamayın yeterNormal yaşam için yeterli mi bilmiyorum ancak tek asgari ücret ile alınabilecek sisteme baktığımda teknoloji için yeterli olduğunu anlıyorum.
Memory PC Gaming PC GeForce RTX Battlebox | Intel i7-9700K | 16GB DDR4 | RTX 2080 SUPER | 500 GB SSD + 2TB HDD: Amazon.de: Computer & Zubehör
Memory PC Gaming PC GeForce RTX Battlebox | Intel i7-9700K | 16GB DDR4 | RTX 2080 SUPER | 500 GB SSD + 2TB HDD - Kostenloser Versand ab 29€. Jetzt bei Amazon.de bestellen!www.amazon.de
git gitmesine de dilin iyi olması lazım almanca öğrenmen lazımknk nasıl biyer şu korona olayları geçince bende gideceğim bir miktar para biriktirdim 1 ay kalmaya yetermi 30 bin TL
🅰🅱🅾🅾🅾Normal yaşam için yeterli mi bilmiyorum ancak tek asgari ücret ile alınabilecek sisteme baktığımda teknoloji için yeterli olduğunu anlıyorum.
Memory PC Gaming PC GeForce RTX Battlebox | Intel i7-9700K | 16GB DDR4 | RTX 2080 SUPER | 500 GB SSD + 2TB HDD: Amazon.de: Computer & Zubehör
Memory PC Gaming PC GeForce RTX Battlebox | Intel i7-9700K | 16GB DDR4 | RTX 2080 SUPER | 500 GB SSD + 2TB HDD - Kostenloser Versand ab 29€. Jetzt bei Amazon.de bestellen!www.amazon.de