Almanya'da asgari ücret 1500 Euro olması lazım. Temel ihtiyaçlar, ulaşım, kira vs. giderlerinizi falan çıkardığımızda aylık 200euro falan cebinize kalma ihtimali var.yaşayanlar yazarsa sevinirim tek kşi için 2000 euro yetermi
teknoloji kasar mı
ihtiyaş malzemeleri ucuz mu
kira paralaı
ulaşım ucuz mu
Tamam.herşeyi PC'ye bağlamayın yeter
öğreniyorum ve ilerletiyorum peki bu belli bir süre ülkede kalmama gerek şartı için gerekmi çok iyi almancagit gitmesine de dilin iyi olması lazım almanca öğrenmen lazım
(!) işareti koysaydın da belli olsaydı birazİroni zaten
olay o değil ihtiyaçlarımı rahat karşılayabilirmiyim konuTamam.
Asgari ücret ile alınabilen telefona bakar mısınız?
Apple iPhone 11 Pro (256 GB) - Space Grau : Amazon.de: Elektronik & Foto
Apple iPhone 11 Pro (256 GB) - Space Grau : Amazon.de: Elektronik & Fotowww.amazon.de
zaten biliyom az çok okulda görüyorum ama 30k yetermi 1 ay kalmaya tl amagit gitmesine de dilin iyi olması lazım almanca öğrenmen lazım
Oranın insanına göre yine pahalıTamam.
Asgari ücret ile alınabilen telefona bakar mısınız?
Apple iPhone 11 Pro (256 GB) - Space Grau : Amazon.de: Elektronik & Foto
Apple iPhone 11 Pro (256 GB) - Space Grau : Amazon.de: Elektronik & Fotowww.amazon.de
Yaşam pahalılığı hakkında bir bilgim yok maalesef.olay o değil ihtiyaçlarımı rahat karşılayabilirmiyim konu
kankam kıra parası degısır yasadıgn yere gore merkezde yasarsan 1000 euroda nfazla verırsın ama hafıf boyle merkezden uzak yerlerde yarı fıyatına 3 4 odalı yayla gıbı evde oturrusun 2000 euro tek kısıye yeter kıra versen bıleyaşayanlar yazarsa sevinirim tek kşi için 2000 euro yetermi
teknoloji kasar mı
ihtiyaş malzemeleri ucuz mu
kira paralaı
ulaşım ucuz mu
kardeş gidersin ucuz bir motele böyle ne uzak ne yakınzaten biliyom az çok okulda görüyorum ama 30k yetermi 1 ay kalmaya TL ama