Benim arkadaşım eşiyle doktorArkadaşlar Almanya da bir uzman doktor mesela atıyorum Mercedes S500'e ya da G63'e binebilir mi yoksa orada da onlara binmek Türkiye'de ki kadar zor mu?
Çok iyi doktorlar TR'de bile biniyor.Arkadaşlar Almanya da bir uzman doktor mesela atıyorum Mercedes S500'e ya da G63'e binebilir mi yoksa orada da onlara binmek Türkiye'de ki kadar zor mu?
TR`de yaşıyıp yurtdışınıda görüp yurtdışı standartlarınını daa ıyı olduğunu söyleyen tek kışıAlmanya 'da bulundum giderseniz görürsünüz lüks araç isteyen lüks araç rahat alabiliyor alım güçleri yüksek ama ben lüks araç görmekte zorlandım çünkü adamlarda farklı bir disiplin var arabayı lüks değil ihtiyaç için kullanıyorlar ve çok para gömmüyorlar
Anasını bile ağlatırArkadaşlar Almanya da bir uzman doktor mesela atıyorum Mercedes S500'e ya da G63'e binebilir mi yoksa orada da onlara binmek Türkiye'de ki kadar zor mu?
Anladığım kadarıyla pek zor olmayacak
Teşekkür ederim görüşünüz için abdullah beyAlmanya 'da bulundum giderseniz görürsünüz lüks araç isteyen lüks araç rahat alabiliyor alım güçleri yüksek ama ben lüks araç görmekte zorlandım çünkü adamlarda farklı bir disiplin var arabayı lüks değil ihtiyaç için kullanıyorlar ve çok para gömmüyorlar
Almanya'da doktorluk mu düşünüyorsunuz?Anladığım kadarıyla pek zor olmayacak