Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥Alphacool Ocean 420mm 2458 TL Tekrar Stokta 2 adet.

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Kaan

hampal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
orkun duman
240mm lik versiyonu dün elime ulaştı. Ürünün malzeme kalitesi gerçekten güzel fakat aynı şeyi hortumu için söyleyemeyeceğim sanki uzun vadede çatlamalar kırılmalar olacakmış gibi bir hissiyat verdi. Radyatörü kalın ve hemen hemen 2 fan kalınlığında. Bu soğutması açısından güzel olabilir fakat benim gibi mid-tower kasası olan kullanıcılar için dezavantajlı olabiliyor. Aşağıya görselleri ekledim. Benim ramlar low profile olduğu için ucuz atlattım ve ramlar arasında max 5mm boşluk kaldı. Pompası Argb olması hoşuma gitti. Benim sistemimde Gigabyte B660M-DS3H ve 12400F var. Yarım saatlik stres testinde 50 dereceyi görmedi. Bu güzel bir şey fakat sinirimi bozan şey pompanın çalışma devri yükseldikçe CoilWhine gibi bir ses geliyor ve devrine göre artıyor. Normalde pompanın full devirde çalışması lazım ama çalıştıramıyorum. Bakalım bu süreç nasıl işliyecek. Çok rahatsız ederse iade edebilirim.

Ekler

• WhatsApp Görsel 2023-05-12 saat 08.58.24.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-05-12 saat 08.58.24.jpg
    163.3 KB · Hit: 133
  • WhatsApp Görsel 2023-05-12 saat 08.58.241.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-05-12 saat 08.58.241.jpg
    195.4 KB · Hit: 133

Darkone22

80+ Bronze
420mm

240mm
Şunlara yetişemedim çok üzgünüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

240mm lik versiyonu dün elime ulaştı. Ürünün malzeme kalitesi gerçekten güzel fakat aynı şeyi hortumu için söyleyemeyeceğim sanki uzun vadede çatlamalar kırılmalar olacakmış gibi bir hissiyat verdi. Radyatörü kalın ve hemen hemen 2 fan kalınlığında. Bu soğutması açısından güzel olabilir fakat benim gibi mid-tower kasası olan kullanıcılar için dezavantajlı olabiliyor. Aşağıya görselleri ekledim. Benim ramlar low profile olduğu için ucuz atlattım ve ramlar arasında max 5mm boşluk kaldı. Pompası Argb olması hoşuma gitti. Benim sistemimde Gigabyte B660M-DS3H ve 12400F var. Yarım saatlik stres testinde 50 dereceyi görmedi. Bu güzel bir şey fakat sinirimi bozan şey pompanın çalışma devri yükseldikçe CoilWhine gibi bir ses geliyor ve devrine göre artıyor. Normalde pompanın full devirde çalışması lazım ama çalıştıramıyorum. Bakalım bu süreç nasıl işliyecek. Çok rahatsız ederse iade edebilirim.
Ses şikayeti var bu ürünlerde bir kaç yorum daha gordum

fthckmk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
M. fatih çakmak
Instagram
fatihcakmmak
Bilgileriniz için teşekkürler. Bende 420mm sipariş verdim bekliyorum. Kasa öneriniz var mı ?

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001

hampal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
orkun duman
Bilgileriniz için teşekkürler. Bende 420mm sipariş verdim bekliyorum. Kasa öneriniz var mı ?
420 mm işin biraz fantezi kısmı olduğu için 420lik radyatör destekleyen kasalarda bir hayli azalıyor. Bu konu sana yardımcı olabilir.

fthckmk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
M. fatih çakmak
Instagram
fatihcakmmak
420 mm işin biraz fantezi kısmı olduğu için 420lik radyatör destekleyen kasalarda bir hayli azalıyor. Bu konu sana yardımcı olabilir.
Teşekkürler

fthckmk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
M. fatih çakmak
Instagram
fatihcakmmak
29.04.2023 tarihinde Amazondan Alphacool 13054 Core Ocean T38 420mm siparişi verdim. 16.05.2023 tarihinde elime ulaştı. Ürünü takacak kasam şuanda yok. 2 haftadır bakıyorum kasalara ama begenemedim ve pahalı. Ürünü almak isteyenler mesaj atabilir. Sıfır şekilde duruyor.

Top Bottom