Yurtdışından gelen ürünlerde kargo çıkıyor . Tam başlıkta da yazan fiyata geldi 1481 tlEkstra kargo çıkıyor, amazon politikası değişti galiba
420 nin stoğu vardı ama 923 lira kargo çıkardıYurtdışından gelen ürünlerde kargo çıkıyor . Tam başlıkta da yazan fiyata geldi 1481
3500 oluyor maalewef420 nin stoğu vardı ama 923 lira kargo çıkardı
420 mm aldım. Teşekkürler kral. 7800x3d hazırlık
hocam sizlerin aldığı ürünlerde de satıcı CH4you Preise inkl. MwSt. bu mudur ?240mm 420mm aldım ben 1er tane
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denemediler ama maxima v30 galiba üst kısma sığıyor. 140mm 3 tane fan sığıyor. Muhtemelen radyatörde sığar.
Evethocam sizlerin aldığı ürünlerde de satıcı CH4you Preise inkl. MwSt. bu mudur ?
Kasayı bilmiyorum işlemciye uyumlu.g500a Kasa + ryzen 7 7800x3d için uygun mudur İbrahim abi ışıklı mışıklı değil ama (420mm)
Kasaya uyumlu olduğunu biliyordum zaten ama yine de yazayım dedim teşekkürler abiKasayı bilmiyorum işlemciye uyumlu.
İbrahim abi sana sorumluluk dayamak istemiyorum ama sırf sen okeylediğin için alacağım hiç duymadığım bir markayı. Pişman olmayacağımı bilsem de insanda bi korku oluyor. Diğer parça yorumlarına baktım sürekli bi sorun yaşamışlar gibi ama bakalım en azından bilinmedik bir marka değil
Dostum benlik bir durum değil ki bu. Ben kimseye zorla ürün aldırmıyorum. Herkes aklı başında bir birey. Kendi kararınızı kendiniz veriyorsunuz. Almak istemiyorsan alma içinde kuşku varsa zaten alma.İbrahim abi sana sorumluluk dayamak istemiyorum ama sırf sen okeylediğin için alacağım hiç duymadığım bir markayı. Pişman olmayacağımı bilsem de insanda bi korku oluyor. Diğer parça yorumlarına baktım sürekli bi sorun yaşamışlar gibi ama bakalım en azından bilinmedik bir marka değil