🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 5.458,17 TL- Oldu ONS - 3948,51 -🔥🔥🔥🔥

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,148
Evet yine ben rekor üstüne rekor ben malesef 4064 tl den vermiştim pişman değilim farklı bir yatırım uyguladım.
Kendi yorumum olup hiç bir şekilde benim fikrimin sizin eylemlerinize dönüşmemek üzere yatırım tavsiyesi vermiyorum.
Şuan bir vurgun olacağını düşünüyorum ortada bu kadar yükseltecek bir durum yaşanmamışken bu kadar yükselmesi bazı kişileri mağdur edecektir.
Nakit ihtiyacım olsaydı bozardım.

resim_2025-10-06_112822373.webp

Kral yanlış yazmışsın bi an 4 görünce çakıldı sandım

Nakit ihtiyacım yok ama satsam kesin yine yükselir altın bir ara böyle 1.5 ay bekledim hep yükseldi keşke hep alsaydım dedim ondan satmam ben yine de :kekw: YTD

Kral yanlış yazmışsın bi an 4 görünce çakıldı sandım
Düzelttim ne yapıyım bende şaşırdım bu kadar :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nakit ihtiyacım yok ama satsam kesin yine yükselir altın bir ara böyle 1.5 ay bekledim hep yükseldi keşke hep alsaydım dedim ondan satmam ben yine de :kekw: YTD
30 hazirandan beri sürekli yükselişte inşallah borçlarım biterse sepeti %60 altın %40 gümüş yapacağım geleceğim para birimleri

Yaklaşık 10 küsür ata altın borcu olan ben.. 22 yle başlayan serüvenimde sadece bir ayda 5 liraya yakın oynadı. Aynen ekonomi çok iyi

iyi gitti artık dengelenmeli diyeceğim 15-20 gündür dengelenmesini bekliyorum halen gidiyor 22 ayar 4000 TL civarıyken haziran sonu çıktım 3-4 ayda 4900 oldu %20 civarı yükseldi fena değil gidişatı
borsadaki altıns1 daha çok yükseldi uçtu resmen hazirandan bu yana %50 artmış

Son düzenleme:
Yaklaşık 10 küsür ata altın borcu olan ben.. 22 yle başlayan serüvenimde sadece bir ayda 5 liraya yakın oynadı. Aynen ekonomi çok iyi
5 Senedir altın alıyorum bukadar artmasına rağmen para değil. Çünkü bir araba veya ev gelmiyor.
Niye süper gücüz süper ekonomiyiz milletin anasını ağlatmak çok hoş oluyor çünkü bu ülkede.
Askeri ücretle çalış milletin kahrını çek bir şey aldın 6 taksit yirtinarak öde.
Borcu olana Allah yardım etsin.
Baya sinirliyim işverenlerde 5 kuruş etmez insanı basimizdakilerde sorsan çoğu Müslüman felan.baya iğreniyorum insanlar bu aralar genel olarak değil ama çoğunlukta.
TOKİ başvuruyorsun hepsinin soy isim aynı.
İş başvurusu yapıyorsun çıkmıyor niye heryer torpil Allah belası ülke.
Borçtan ihtihar ediyor insanlar.

Altının artacağını bilerek girdim bu borca. Kredinin faizine vereceğime sayarım dedim. Haramdır bro dedim. Totalde çokta farklı olmazdı. Zaten aldığım para kadar kredi vermiyordu. Verse bile iki katına yakın faiz biniyordu. Şuan birim olarak altından zararım %60 kadar.. yapacak bişey yok en kötü aldığımı satıp kapatırım. Benim psikolojimi bozan şey misal kredi çektiysrm ayda 30 veriyorsam yine 30 vericektim. Böyle 22 ile başladım bu ay 32 ödücektim derken bi an 36 ya çıkması 🫡🥲. Allah yardımıcımız olsun agalar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,045
Üyeler
183,052
Son üye
ysuff1903
Geri