Birden yükselmez ama uzun vade de yükselebilir eğer devlet desteği alırsa vs. (YTD)Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bakalım hangisi gerçekleşecek şirket uzun vadede bana göre çok büyük potansiyel vaat ediyor MMU yerli savaş uçağımızı üreten şirketler arasında YTD kessinlikle kendi mi denemek ve kaydolması için bir yere buraya atıyorum
Canlansın hocam ya buralar biraz baktım fiinans kısmı çok boşAllah yine bi grafik gördük borsayı biraktiydik tekrar baslatacak bizi
Alıntıyı görüntüle
Onun hakkında şirketle konuştum bu şekilde cevap verdilerBirden yükselmez ama uzun vade de yükselebilir eğer devlet desteği alırsa vs. (YTD)
86 benim maliyet umarım güzel yerlere gelir119.60 maliyet bekliyorum bakalım ne olacak
Tüpraş yıldız hisse, Astor'u arttırmaya bakma bence olanla idare et (YTD)Hocam Astor hakkında ne düşünüyorsun? Tüpraş ve Astor yatırımcısıyım YTD
kanka heryere çizgi çekmişsin minor major dinlememiş trend çizmişsin1.5 yıldır uğraşıyorum hocam çok usta olduğum söylenemez hatamı söylersen kapatabilirim
Hocam o çizgiler küçük tradeler için ana destek ve dirençleri bildiğim için farklı şekilde belirtmedim ama haklısın o konuda sadeleştirmek lazımkanka heryere çizgi çekmişsin minor major dinlememiş trend çizmişsin
Şu ana kadar daha tekniğimde büyük oranda yanılmadım Allah a şükür