Altyapı Sorguluyamıyorum.

SUNTAIO

80+
Reaksiyon skoru
4
Oturduğum adreste alt yapı yok olarak gözüküyor fakat ben şuan internet kullanıyorum geçen hafta kapsama haritası türktelekomun sitesinden kontrol ettiğimde hipernet olduğunu gördüm yani 100mbps destekliyordu bu hafta baktığımda seçtiğiniz lokasyonda internet alt yapısı bulunmamaktadır diyor 444 1 444 numarasından aradığımda bazısı boş port yok, altyapınız da çalışma var bazısı sadece 16mbps internet verbileceğini söylüyor bu durumdan nasıl kurtulabilirim aynı sokak başka binalarda hipernet var diyor vdsl2 ama benim binamda yok olarak gözüküyor yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
resim_2020-11-30_114313.png

Yapman gerek şey Türk Telekom İlçe Müdürlüğüne gidip durumu arz etmen. Sonuca böyle ulaşabilirsin. Sana yeni port açmaları gerekiyor çünkü.

Demekki 1 hafta önce boş port varmış o da elinizden kaymış.
ama bu sabah aradığım türk telekom müşteri hizmetleri mevcut port üzerinden hız sorgulanır dedi sorgulayın dedim 10dkl bekletti 16 mbps destekliyor dedi bende yan binadan 79 alıyolar dedim kapandı görüşme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapman gerek şey Türk Telekom İlçe Müdürlüğüne gidip durumu arz etmen. Sonuca böyle ulaşabilirsin. Sana yeni port açmaları gerekiyor çünkü.
Mevcut port üzerine hızımı arttıramıyorum ama yeni port olunca vdsl2 kullanabileceğim galiba saçma ama denenem gerkiyor bu süreçler ne kadar uzun sürüyor bilginiz var mı port aöma süresi hakkında

ama bu sabah aradığım türk telekom müşteri hizmetleri mevcut port üzerinden hız sorgulanır dedi sorgulayın dedim 10dkl bekletti 16 mbps destekliyor dedi bende yan binadan 79 alıyolar dedim kapandı görüşme
Boş port yok diyorum dostum. VDSL2'de boş port yok ADSL'de var.

Boş port yok diyorum dostum. VDSL2'de boş port yok ADSL'de var.
Anladım sorun orda kusura bakmayın fazla anlamıyorum bu tarz işlerden çok teşekkür ederim :) dediğiniz gibi yapıcam en kısa zamanda dilekçe vericem.

bi sorum daha olucak vdsl için binamıza yeni kutu mu yaptırmamız gerek çünkü birisi bana vdsl olunca eve ethernet kablosu geliyo dedi ama benimkisi bildiğiniz telefon kablosu yani binaya kadar mı ethernet demek istedi acaba

Son düzenleme:

Mevcut port üzerine hızımı arttıramıyorum ama yeni port olunca vdsl2 kullanabileceğim galiba saçma ama denenem gerkiyor bu süreçler ne kadar uzun sürüyor bilginiz var mı port aöma süresi hakkında
Dediğimi yapacaksın TT ya fiber döşeyecek ya da Hipernet yani VDSL için ek port koyacak. Arkadaşım da aynısını yaşadı başvuru yaptı TT 2hafta içerisinde fiber için gelecekmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,504
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri