Neler Yeni

Yardım Altyapı Yok Gözüküyor

vanhacker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ömer Faruk Uslu
Merhabalar bir arkadaşımın oturduğu bölgede internetler bulunuyor o da almaya karar verdi fakat altyapıya baktığımızda bütün daireler için netspeed ve turknet bulunamadı diyor türk telekom sitesi açılmadığı için bilmiyorum altyapı olduğunu düşünüyorum çevrede oluşu ve bina 5 senelik nasıl öğrenebilirim bunu ve varsa hızını ? teşekkürler

BMW_M4

80+ Bronze
Merhabalar bir arkadaşımın oturduğu bölgede internetler bulunuyor o da almaya karar verdi fakat altyapıya baktığımızda bütün daireler için netspeed ve turknet bulunamadı diyor türk telekom sitesi açılmadığı için bilmiyorum altyapı olduğunu düşünüyorum çevrede oluşu ve bina 5 senelik nasıl öğrenebilirim bunu ve varsa hızını ? teşekkürler
indir.jpeg

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan

Türk Telekomu ara. Millenicom sitesinden bak bide.

Rammstein

80+ Silver
İnternet sağlayıcısını arayıp sorun.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
türk telekomun kapsama haritası yenileniyor. türknet vb. firmaların sayfaları da bilgiyi türk telekom'un yerinden sorguluyor. bizde de aynısı var. 87mbps destekli altyapım var ama sorgulayınca yok gözüküyor. sistemsel bir sorun. arayıp sorun.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
gerçi arayıp sorduğunuzda da müşteri hizmetleri oradan bakıyor. müşteri hizmetleri de sistemsel sorun der geçiştirir. en kolay yolu. arkadaşınızın evindeki modemin arayüzüne girip bağlantı çeşidi ve hat değerlerinden max. değere bakmak. oradaki max. değer kesin değer değildir ama o değerin 3'te 2sini alırsanız altyapının desteklediği tahmini hızı alırsınız.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Bende de aynı sorun var çözülmüyor. Şikayet felan hiçbir şey ise yaramıyor. Alt-yapı tekel olduğu için rekabet yok ve türktelekom keyfine göre çalışıyor. Bu gidişle ben superbox alacağım.

vanhacker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ömer Faruk Uslu
gerçi arayıp sorduğunuzda da müşteri hizmetleri oradan bakıyor. müşteri hizmetleri de sistemsel sorun der geçiştirir. en kolay yolu. arkadaşınızın evindeki modemin arayüzüne girip bağlantı çeşidi ve hat değerlerinden max. değere bakmak. oradaki max. değer kesin değer değildir ama o değerin 3'te 2sini alırsanız altyapının desteklediği tahmini hızı alırsınız.
Tamam teşekkürler

Top Bottom