Neler Yeni

Am*rikan ekonomisi neden bu kadar düşüşte?

Leilike JR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
374
Beyler ben ekonomiden anlayan birisi değilim en basit belli ucuzdan al pahalıya sat a*ple tek başına %9.32 nv*dia %7.77 değer kaybetti am*rikan borsasından bir günde 2.8 TRİLYON dolar eksildi,trump'ın ekonomi ile alakalı bir faiz oranlarını düşürmek istediğini bir de diğer ülkelere tarife uygulamak istediğini biliyorum am*rikan ekonomisi neden bu kadar düşüyor biri açıklayabilir mi acaba

Beyler ben ekonomiden anlayan birisi değilim en basit belli ucuzdan al pahalıya sat a*ple tek başına %9.32 nv*dia %7.77 değer kaybetti am*rikan borsasından bir günde 2.8 TRİLYON dolar eksildi,trump'ın ekonomi ile alakalı bir faiz oranlarını düşürmek istediğini bir de diğer ülkelere tarife uygulamak istediğini biliyorum am*rikan ekonomisi neden bu kadar düşüyor biri açıklayabilir mi acaba
Çin'i karşısına alırsa böyle zortlar işte

Düşmeden yükselemezsin. Planladığı şeyleri yaparsa çok büyük yükselecek yapamazsa çok büyük batacak 😂

Kendi ülkenin batışını çözmeye çalış önce, bist 2021le aynı seviyede şuan

Çin ile mücadele ettiği için düşüşte. Özellikle DeepSeek çok etkiledi.

Bir nevi kumar trump ın denediği şey. Adam tüccar adam yaptıklarını salaklık olarak görmeyin ama yaptıkları ya abd yi eski süpergüç konumuna geri getirecek ya çine bu yarışı kaybedecek.

Kendi ülkenin batışını çözmeye çalış önce, bist 2021le aynı seviyede şuan
Ben hiç bir zaman ülkenin kötü durumunu görmezden gelmedim,sorun sadece bize özel bir şeymiş gibi göstermeyin

Ben hiç bir zaman ülkenin kötü durumunu görmezden gelmedim,sorun sadece bize özel bir şeymiş gibi göstermeyin

Türkiyenin aylık kaybı %7 bu adamların son 5 yılda hisseleri ilk defa düşüş yaşadı, bu iki ülkeyi kıyaslayamazsın bile

Sorun sadece bize özel. Heriflerin kullandığı şeylerin %95'i bizde lüks kabul ediliyor.

Ekler

• 20250401_161710.jpg
    20250401_161710.jpg
    123.8 KB · Hit: 25
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet bizdeki düşüş kötü eyvallah ama ilk olarak iki tarafta da düşüş var,ikincisi ben spesifik olarak am*rikadaki düşüşü sordum
Senin en büyük banknotunla 1 kg et alınamıyor güzel kardeşim. ABD'nin o duruma düşmesi için en başta ülkede güçler ayrılığı diye bir şeyin tamamen ortadan kalması ve hukuk devleti anlayışının yerle bir olması gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,384
Üyeler
173,492
Son üye
Arisxtrem
Geri