Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu iki kart arasında kaldım sizce hangisi
Diğer modellerden önerebilirsiniz?
Neden?SULTANSLOT > Situs Slot Resmi Platform Slot777 Maxwin Hari Ini
Sultanslot adalah penyedia link gacor situs slot777 yang menjadi pilihan utama masyarakat Indonesia dalam mencari jackpot maxwin berhadiah uang tunai asli.pckolik.com
Şahsen bu paralar bana mantıklı gelmiyor artık zaman zaman rahatlıkla b650 serisi anakart alınıyor bu parayaAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
En ucuz model neyse onu al geç pci4.0 olsun amaAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kral doğruda öğrenciyim henüz ekran kartı almadım anakart değişirsem işlemci değişeceğim ve ram değişeceğim bunlar bana maliyetli olur bi parçalar am4 e göre pahalı ileride bi iş imkanı olur satarız am5 geçeriz.Şahsen bu paralar bana mantıklı gelmiyor artık zaman zaman rahatlıkla b650 serisi anakart alınıyor bu paraya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
En ucuz model neyse onu al geç pci4.0 olsun ama
Daha iyiNeden?
Bir çok parça değişmem gerekecek ve daha ekran kartı almadım bütçe yetmeyebilir
O zaman tamamdır hocam. Önerilen kartlardan birini seçip alın bence.Bir çok parça değişmem gerekecek ve daha ekran kartı almadım bütçe yetmeyebilir
dediğim gibi gerekirse b450 al uygun yada en uygun b550 yi bul al bu paralara ölü yatırım artık ve kimse kolay kolay ddr4 almayacak ddr5 zaten uygunKral doğruda öğrenciyim henüz ekran kartı almadım anakart değişirsem işlemci değişeceğim ve ram değişeceğim bunlar bana maliyetli olur bi parçalar am4 e göre pahalı ileride bi iş imkanı olur satarız am5 geçeriz.