b450-b550 alabilirsin bu bütçeye ama dikkat et mosfet soğutucusu olursa daha iyi olur ve oc yapacakmısın normalde de biraz sıcak çalışan bir işlemci oc yaparsan daha fazla ısınacağı için soğutman gerekecekSA BEYLER BANA DDR4 AM4 3600 MHZ DESTEKLEYEN YENİ GAMİNG ANAKART ÖNERİRMİSİNİZ BÜTÇEM 4000-0 ŞİMDİDEN TŞK
REİS SAĞOL DA BENİM BİLGİSAYAR HAKKINDA PEK Bİ BİLGİM YOK MOSFET NE DEMEK?b450-b550 alabilirsin bu bütçeye ama dikkat et mosfet soğutucusu olursa daha iyi olur ve oc yapacakmısın normalde de biraz sıcak çalışan bir işlemci oc yaparsan daha fazla ısınacağı için soğutman gerekecek
BİRDE SENİN ÖNEREBİLECEĞİN ANAKART MODELİ VARMIb450-b550 alabilirsin bu bütçeye ama dikkat et mosfet soğutucusu olursa daha iyi olur ve oc yapacakmısın normalde de biraz sıcak çalışan bir işlemci oc yaparsan daha fazla ısınacağı için soğutman gerekecek
Anakart vrm leri soğutucu. Yani 5600x için oc yapmayacaksanız çokta sıkıntı olmaz. B450-550 bakabilirsiniz anakartREİS SAĞOL DA BENİM BİLGİSAYAR HAKKINDA PEK Bİ BİLGİM YOK MOSFET NE DEMEK?
anladım o zaman internette ürünlerin fiyatlarının listelemesini yapan siteler var kısaltma olarak yazayım reklama girebilir diye cmri akkçe gibi bu sitelere girip en ucuz b450 fiyat farkı az ise b550 alabilirsinREİS SAĞOL DA BENİM BİLGİSAYAR HAKKINDA PEK Bİ BİLGİM YOK MOSFET NE DEMEK?
Mesaj otomatik birleştirildi:
BİRDE SENİN ÖNEREBİLECEĞİN ANAKART MODELİ VARMI
SAĞOL REİSanladım o zaman internette ürünlerin fiyatlarının listelemesini yapan siteler var kısaltma olarak yazayım reklama girebilir diye cmri akkçe gibi bu sitelere girip en ucuz b450 fiyat farkı az ise b550 alabilirsin
Msi b550 alınabilirREİS HANGİ MODELİ ÖNERİRSİN
link paylaşabilirmisin acaba