Bütçe ne? Elinde işlemci ve anakart yoksa Am4 saçmasistem dizmek istiyorum AM4 soketli bunun için bana parça önerisi bulun lütfen 8gb ekran kartlı 5060 veya 9060 dizeceğim giriş orta seviye olsun
bütçenize biraz daha koyup ddr5 bir sisteme geçin hocam aralarında çok fark olmazsistem dizmek istiyorum AM4 soketli bunun için bana parça önerisi bulun lütfen 8gb ekran kartlı 5060 veya 9060 dizeceğim giriş orta seviye olsun
Neden AM4 almak istiyorsunuz ? Bütçeniz nedir ?
Bütçe ne? Elinde işlemci ve anakart yoksa Am4 saçma
En baba 25-27k çıkabilirim sıfırdan dizeceğim hiçbir parçam yok ama bütçemin hiç üzerine çıkamam ddr5 e yetmez diye düşündümbütçenize biraz daha koyup ddr5 bir sisteme geçin hocam aralarında çok fark olmaz
Acil ihtiyacınız var mı biraz daha bütçe birikimi yapabilir misiniz yapamazsanız ikinci el üzerinden sistem dizmeyi düşünür müsünüz ?En baba 25-27k çıkabilirim sıfırdan dizeceğim hiçbir parçam yok ama bütçemin hiç üzerine çıkamam ddr5 e yetmez diye düşündüm
Acil değilse biraz sabret kasım indirimlerinde 30-40 olsa 7500f 5060ti olur rahatEn baba 25-27k çıkabilirim sıfırdan dizeceğim hiçbir parçam yok ama bütçemin hiç üzerine çıkamam ddr5 e yetmez diye düşündüm
ddr5 dizersin 7500f olmaz ama 8400f olurEn baba 25-27k çıkabilirim sıfırdan dizeceğim hiçbir parçam yok ama bütçemin hiç üzerine çıkamam ddr5 e yetmez diye düşündüm
ddr4 r5 5600 yerine i5 12400f falan dizebilirsin veya i3 serisi bir şey al yükseltirsin sonra i3 ün oyun performansı hiç fena değilEn baba 25-27k çıkabilirim sıfırdan dizeceğim hiçbir parçam yok ama bütçemin hiç üzerine çıkamam ddr5 e yetmez diye düşündüm
Intelde ddr5 dizilir mi onda da am4 am5 gibi jenerasyon farkı oluyor muddr4 r5 5600 yerine i5 12400f falan dizebilirsin veya i3 serisi bir şey al yükseltirsin sonra i3 ün oyun performansı hiç fena değil