merhaba yakın zamanda am4 sistem toplamayı düşünüyorum fakat aklıma takılan bir soru var 2021 de am5 sistem çıkacakmış almışkende güncel sistem almak istiyorum am5 sistemler çıkınca am4 devri kapanır herkes ona geçer sizce beklemelimiyim
Paran çok ve zamanın bolsa bekle. Eğer ikisi de yoksa topla sistem. Am4 devri kapanır diye bir şey yok. Güncel parçalar çıkınca bir önceki nesil çöpe atılmıyor.merhaba yakın zamanda am4 sistem toplamayı düşünüyorum fakat aklıma takılan bir soru var 2021 de am5 sistem çıkacakmış almışkende güncel sistem almak istiyorum am5 sistemler çıkınca am4 devri kapanır herkes ona geçer sizce beklemelimiyim
ne param çok ne zamanım okul yüzünden bilgisayara ihtiyacım var almayı düşünüyorumda sanırım alıcamParan çok ve zamanın bolsa bekle. Eğer ikisi de yoksa topla sistem. Am4 devri kapanır diye bir şey yok. Güncel parçalar çıkınca bir önceki nesil çöpe atılmıym
Al bence. Bende daha sene başında DDR4 sisteme geçiş yaptım ve bekleseydim inan ki işin sonu gelmeyecekti. O yüzden bence şuan güzelce sistemini toparla ve kullanmaya başla.ne param çok ne zamanım okul yüzünden bilgisayara ihtiyacım var almayı düşünüyorumda sanırım alıcam
cevabınız için teşekkür ederim çok yardımcı oldunuzZen3 mimarili bir işlemci alıp AM5 soketinin 3. nesiline kadar idare etmeni öneririm.
AM5 ile muhtemelen PCI-e 5.0, USB 4.0, DDR5 gelecek.
DDR5 çıktığında çok pahalı ve fiyatına değer performansı olmayacak, PCI-e 4.0'ı dolduran kart yok yani PCI-e 5.0'ın etkisini göremezsin ve yine USB 4.0 arabirimini kullanabilmen için USB 4.0 birimlere ihtiyacın olacak üstüne bir de epey bekleyeceksin.
Gerek yok.
çok teşekkür ederim yarın siparişi veriyorumAl bence. Bende daha sene başında DDR4 sisteme geçiş yaptım ve bekleseydim inan ki işin sonu gelmeyecekti. O yüzden bence şuan güzelce sistemini toparla ve kullanmaya başla.