bu bütçeye en iyi b650 modellerinden birini alabilirsin ve işlemci konusunda galiba r9 7950x3d diyecektin düzelt istersenSelam elimde r5 7600x ve rx 6700xt var am5 e geçiyorum 5500 TL civarı sağlam anakart önerisi lazım ilerde r9 5950x3d taksam bile sırıtmıcak bir anakart varmı.
ben hala 5 te kaldımbu bütçeye en iyi b650 modellerinden birini alabilirsin ve işlemci konusunda galiba r9 7950x3d diyecektin düzelt istersen
valla ben daha ddr5 anakartlarla pek ilgilenemedim ddr4 sorsanız önerirdim de yenileri bende tam bilmiyorum illa cevaplayan bir arkadaş olurben hala 5 te kaldım, önereceğin bir model varmı mesela asusla msi ı karşılaştırıyorum msi ın fiyatı daha düşük ancak giriş çıkış portları daha iyi ama bu faz filan diyorlar işlemci takmak için önemliymiş o ne anlama geliyor anlamıyorum.
aklımda bu model vardı akakçeye ekledim maaş yattığı gibi alıcam büyük ihtimal , soğutucu uyumu filanda diyorlardı onun hakında bir şey biliyormusun peki bende emektar noctua d15 var sıkıntı çıkarmaz değişmi ta fx 8350 ye almıştım.![]()
MSI Pro B650-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro B650-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro B650-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ve bal gibi de takarsın 7950X3D hiçbir şey de olmaz.
hiçbir şey olmaz çok iyi birsoğutucuaklımda bu model vardı akakçeye ekledim maaş yattığı gibi alıcam büyük ihtimal , soğutucu uyumu filanda diyorlardı onun hakında bir şey biliyormusun peki bende emektar noctua d15 var sıkıntı çıkarmaz değişmi ta fx 8350 ye almıştım.