normal soğutucuyu takarken onu kullanacaksınızböyle resimler de
Garanti dışı kaldı mı acaba bir sorun olur mu ayrıca üstündeki orijinal am5 soketi de söktümçıkması normal, am4 sistemlerde de çıkıyor. hava soğutma veya sıvı soğutma monte etmelisin
Garanti dışı kaldı mı acaba bir sorun olur mu ayrıca üstündeki orijinal am5 soketi de söktümnormal soğutucuyu takarken onu kullanacaksınız
hocam öncelikle sakin kalın garanti dışı kalmaz am4 sistemlerde o backplatei biz takıyoruz zannımca am5lerde öyle o yüzden çıkmıştır. Takma muhabbeti aslında alttan platei koyuyorsun üstten soğutucu anakart arada tost gibi kalıyor yani o yapışmıyor fanı tutmak için. ayrıca am5 soketi söktümden kastınız nedir?Garanti dışı kaldı mı acaba bir sorun olur mu ayrıca üstündeki orijinal am5 soketi de söktüm
Garanti dışı kaldı mı acaba bir sorun olur mu ayrıca üstündeki orijinal am5 soketi de söktüm
Onun ön kilit mekanizmasını niye söktün kiböyle resimler de
Thermalright secure frame takmak içinOnun ön kilit mekanizmasını niye söktün ki
Thermalright secure frame takmak için işlemci daha serin çalışıyor 2-3 dereceSoketi sökmeyi nasıl başardın ve niye söktün?
Anladım teşekkür ederim resimlerde ekledim konunun başındahocam öncelikle sakin kalın garanti dışı kalmaz am4 sistemlerde o backplatei biz takıyoruz zannımca am5lerde öyle o yüzden çıkmıştır. Takma muhabbeti aslında alttan platei koyuyorsun üstten soğutucu anakart arada tost gibi kalıyor yani o yapışmıyor fanı tutmak için. ayrıca am5 soketi söktümden kastınız nedir?
yok garanti dışı kalmaz yeter ki fiziksel bir hasar vermeGaranti dışı kaldı mı acaba bir sorun olur mu ayrıca üstündeki orijinal am5 soketi de söktüm
Garanti dışı kaldı mı acaba bir sorun olur mu ayrıca üstündeki orijinal am5 soketi de söktüm
Anladım alta onu güzelce yerleştir düz zeminde tak frame i koy vidala ilk köşeleri hafif sık sonra sırasıyla son sıkmayı yap bittiThermalright secure frame takmak için
Thermalright secure frame takmak için işlemci daha serin çalışıyor 2-3 derece
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım teşekkür ederim resimlerde ekledim konunun başında
Hocam am5lerde işlemci kilidi yok mu niye böyle bomboş burası.böyle resimler de
Tamamdır teşekkür ederimyok garanti dışı kalmaz yeter ki fiziksel bir hasar verme
Tamamdır teşekkür ederimAnladım alta onu güzelce yerleştir düz zeminde tak frame i koy vidala ilk köşeleri hafif sık sonra sırasıyla son sıkmayı yap bitti
Vardı ama ben thermalright secure frame takmak için söktüm işlemci 2-3 derece daha serin çalışıyorHocam am5lerde işlemci kilidi yok mu niye böyle bomboş burası.