Yardım Am5 Anakart önerisi gerekiyor.

:ROFLMAO: hiç önermeyeceğim dediğim şey tabi x870 almaya kalkmak. :) Gerisi gayet doğal hocam şimdiden hayırlı olsun inşallah 🙏👍:peepokalp: Bu arada ekran kartınızdan memnun musunuz 2k mı kullanıyorsunuz?
Hocam şimdilik fps oyunu oynuyorum valo CS2 elimdeki monitör Lenovo legion R24E 1080p valla intel işlemci olarak sevmem fakat ekran kartı beni tatmin etti valo CS2 de baloda stabil ama CS2 de tam değil yer yer 120 130 ları görüyorum Max 500 600 civarı ama stabil değil tabii ki oyunla ilgili diye düşünüyorum ama monitör bulursam hoşuma giden 2k da takılırım. Tek sorun şu nvidia AMD yada intel ekran kartıda alsam hiçbir zaman teknolojisini kullanmıyorum fps oyunları oynadigimdan

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Hocam şimdilik fps oyunu oynuyorum valo CS2 elimdeki monitör Lenovo legion R24E 1080p valla intel işlemci olarak sevmem fakat ekran kartı beni tatmin etti valo CS2 de baloda stabil ama CS2 de tam değil yer yer 120 130 ları görüyorum Max 500 600 civarı ama stabil değil tabii ki oyunla ilgili diye düşünüyorum ama monitör bulursam hoşuma giden 2k da takılırım. Tek sorun şu nvidia AMD yada intel ekran kartıda alsam hiçbir zaman teknolojisini kullanmıyorum fps oyunları oynadigimdan
hocam teknoloji de kullanmıyorsan aslında sana bir tane 2. el 7900xtx veya 4080 çok iyi gider aklında olsun. İhtiyacını çok iyi fiyata kapatabilirsin. Ama benim genel olarak bakış açım güncel olan iyidir gibi :) (tabi performans düşüyor.)

Kasa
X870 aorus var şuan bendede gayet güzel anakart kaslı durduğunu hissettiriyor bakabilirsin bütçen 15k ise deneyebilirsin bir zarar gelmez
içi gayet iyi ama çok boş gibime geldi ben böyle baktım mı kasaya içerisi party harf yapıyor gibi dolu dolu görmeyi seviyorum ya ama gayet yeterli ve güzel sistemin bence tatmin eder kesinlikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam teknoloji de kullanmıyorsan aslında sana bir tane 2. el 7900xtx veya 4080 çok iyi gider aklında olsun. İhtiyacını çok iyi fiyata kapatabilirsin. Ama benim genel olarak bakış açım güncel olan iyidir gibi :)
Hocam geçen sene 4070 Süper limi sistem dizmedim ondan bıkıp 7900xtx limi dizmedim daha ne diyim tatmin olamıyorum psikolojik 🤣 valorant 2k fps nedir yav 7900xtx ile cennet resmen 😅🤣

• Hahaha
Reaksiyonlar: VeV1
Kasa

içi gayet iyi ama çok boş gibime geldi ben böyle baktım mı kasaya içerisi party harf yapıyor gibi dolu dolu görmeyi seviyorum ya ama gayet yeterli ve güzel sistemin bence tatmin eder kesinlikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam geçen sene 4070 Süper limi sistem dizmedim ondan bıkıp 7900xtx limi dizmedim daha ne diyim tatmin olamıyorum psikolojik 🤣 valorant 2k fps nedir yav 7900xtx ile cennet resmen 😅🤣
Bir çılgınlık yapmak istiyorsan o zaman kesinlikle çek gigabyte aorus şuan alabiliceğin en iyi anakart bu x870 serilerinde 9800x3d taksan sorun çıkarmaz markanın desteği var Asus destek vermiyor ASRock destek veriyor ama en çok hatalı üretim asrockta yani bu açıdan bakıncada çek gigabyte kafan rahat olsın

Geri