Yardım Am5 için anakart tavsiyesi

Yegiz01

80+
Reaksiyon skoru
6
Selam millet, anakart tavsiyesinize ihtiyacım var. Pc topluyorum ve bayağıdır araştırıyorum parçaları özellikle indirimlerle f/p bir şeyler alabilmek istiyorum. R5 7500f, 5060ti 16gb ile 2x16 6000mhz ram takacağım, çift m2, Argb ve MSI 240l sıvı soğutucu destekli olması lazım. Wifi bağlantılı da olursa tadından yenmez. Normalde 5k bütçem var ama değer diyorsanız 7k'lara taksitlerle çıkabilirim. Kasayı da henüz almadım, anakarta göre alacağım. Seçtiklerim şunlar:
Yine sizin tavsiyelerinize de açığım. MSI ve Gigabyte başı çekiyor anladığım kadarıyla. Asus da kullanan çok var ama memnun olmayanları da gördüm. Biostar da kullanan pek yok ama köklü bir firma ve bir tane konuda memnun olan bayağı vardı. Ne diyorsunuz?

Selam ben bu anakarttan almıştım 2025 girmeden wifi olsun bluetooth olsun sorunsuz çalışıyor. Birazda msi seveni olduğum için tercih ettim. gamepad falan bağlamak için çok iyi fiyatı da benım aldığım zaman göre epey avantajlı itopya gaming gen gibi yerlerde de bakıp fiyat karşılaştırması yaparsanız sizin için iyi olur ben memnunum

Selam ben bu anakarttan almıştım 2025 girmeden wifi olsun bluetooth olsun sorunsuz çalışıyor. Birazda msi seveni olduğum için tercih ettim. gamepad falan bağlamak için çok iyi fiyatı da benım aldığım zaman göre epey avantajlı itopya gaming gen gibi yerlerde de bakıp fiyat karşılaştırması yaparsanız sizin için iyi olur ben memnunum
Çok teşekkürler hocam, bluetooth da olması iyi olur onu unutmuşum evet. Dongle’lar ile sağlansa da anakartta hazır olması çok iyi. Peki fiyatlar için ne diyorsunuz? 11.11 beklenmeli mi ?

valla dostum ben 2025 e girerken 8.045,85 TL ye almışım şuanda bu fiyat iyi gibi duruyor ama diğer satıcılara da göz at itopya da sanırım bu anakart için indirim yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam

direk aldıgım link bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,796
Üyeler
183,893
Son üye
cudibaba
Geri