yok telefonun netini kablolu bağlıyorum da acayip sömürüyorbende youtube açık halbuki sadenet kullandığım için olabilir mi acaba youtube yoksa burdan anlatmak zor olur.
var mı böyle tane tane anlatan link en azondan telefondan açayımbende youtube açık halbuki sadenet kullandığım için olabilir mi acaba youtube yoksa burdan anlatmak zor olur.
aldığın parçaların üstünde montaj videoları için qr kodlar var onları okutyok telefonun netini kablolu bağlıyorum da acayip sömürüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
var mı böyle tane tane anlatan link en azondan telefondan açayım
tamam kardeşim benim teşekkür ettimrecep abi BENCE detaylı anlatıyor bakabilirsin abi.
dostum am4 den am5 e geçtim şimdi psuda tam modüler kaç tane kablo takacağım o kablolar nereye koyacam bilmiyorum o yüzden bence qrla olacak iş değil gibialdığın parçaların üstünde montaj videoları için qr kodlar var onları okut
am4 den am5 e geçmen kablolar olarak bi farklılık göstermeztamam kardeşim benim teşekkür ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum am4 den am5 e geçtim şimdi psuda tam modüler kaç tane kablo takacağım o kablolar nereye koyacam bilmiyorum o yüzden bence qrla olacak iş değil gibi
am4 de anakarta psu dan gelen 2 3 tane takıyorum kablo bunda riske girmek istemiyorum anakart farklı 1, psu da ekran kartının güç kablosu varmış onu bilmiyorum vs vsam4 den am5 e geçmen kablolar olarak bi farklılık göstermez
psu nun kullanım kılavuzunda hangi kablonun nereye olduğunu göstermesi lazım bi kontrol edermisinam4 de anakarta psu dan gelen 2 3 tane takıyorum kablo bunda riske girmek istemiyorum anakart farklı 1, psu da ekran kartının güç kablosu varmış onu bilmiyorum vs vs
aldığın anakartın modeli ne bide psun 5.1 mi 5.0 mıbaktım da çıkmadı
5.1 de psu güç kablosunun üstünde 600w yazar yada ucu sarı olur varmı öyle bir kablo5.1 3.1atx