Muhammedcaan
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
6000 mhz cl30 en iyi seçenek hocam tam performans stabilite ve sıfır sorun size de yeterli olur ayrıca bilindik marka tercih edin derim gskill korssair kingston xpg vs vsArkadaşlar ddr5 bir sistem topluyorum ram olarka bu modeli alacağım ama başlıkta intel xmp3.0 vs diyor ve benım sistemim amd uyar mı acaba
Bu ram uyar mı pc ye pekı6000 mhz cl30 en iyi seçenek hocam tam performans stabilite ve sıfır sorun size de yeterli olur ayrıca bilindik marka tercih edin derim gskill korssair kingston xpg vs
hangisi hocam gelmediB
Bu ram uyar mı pc ye pekı
hangisi hocam gelmedi
Amd sisteme uymaz mı yanı bu ramExpo destekleyen 6000 mhz cl30 veya daha düşük cl ram al, 7200 mhz gibi yüksek frekanslar intel için
Stabil çalışmazAmd sisteme uymaz mı yanı bu ram
Ne gıbı sorunlar olurStabil çalışmaz
Takarsan 4800mhz de çalışır expo olmadığı için bir şekil 7200mhz yaparsan çökme, mavi ekran, ekran gelmemesi gibi sorunlar yaşarsın daha ucuza bilindik marka expo destekli ram almak yerine neden bunda ısrarcısınız anlamadım acelesi yoksa kasım indirimlerini bekleyinNe gıbı sorunlar olur
Arkadaşlar sistemi kurdum denilen gibi 4800 mhz vs durumu olmadı 7200 mhz de çatır çatır çalışıyor alabilirsiniz expo destegi varmış kutusunda yazıyorArkadaşlar ddr5 bir sistem topluyorum ram olarka bu modeli alacağım ama başlıkta intel xmp3.0 vs diyor ve benım sistemim amd uyar mı acaba