Neler Yeni

Amazon 1100tl gümrüğe takılır mı?

vallaha hocam o anki siparişi dolar olarak veya dolar kurunu üzerine yazıp mı gönderiyorlar bilemiyorum, ancak gümrükte dolar kurunda olan oynamalar sıkıntı çıkartabilir, zaten takılsın diye ellerinden geleni yapıyorlar.

Spectre_zz

80+ Bronze
ürün kaç dolara aldıysan gümrükte bakıyorlar 30 doların altıysa sorun yok doların kaç tl olduğuyla alakası yok yani aldıgın ürün 29 dolarsa geçer

• Beğen
Reaksiyonlar: ZvDx
ayrı olarak şuan da fark ettim, bu kulaklığı almanı tavsiye etmiyorum. Kronik olarak problemli, sağ veya sol teki bir anda çalışmayı bırakıyor ve ses gelmiyor. Amazon yardımcı oluyor ürünü iade edip yenisini alma imkanı sağlıyorlar ancak uğraşırsın. Ha, ürünün incelemeleri iyi kimse böyle bir şey yazmamış diyebilirsin, ilk başta olmayan bir problem 1 ay ve sonrasında genellikle baş gösteriyor. Sorunu yazınca da yabancı kaynaklar olsun çokça çıkıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: ZvDx

ZvDx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Çağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayrı olarak şuan da fark ettim, bu kulaklığı almanı tavsiye etmiyorum. Kronik olarak problemli, sağ veya sol teki bir anda çalışmayı bırakıyor ve ses gelmiyor. Amazon yardımcı oluyor ürünü iade edip yenisini alma imkanı sağlıyorlar ancak uğraşırsın. Ha, ürünün incelemeleri iyi kimse böyle bir şey yazmamış diyebilirsin, ilk başta olmayan bir problem 1 ay ve sonrasında genellikle baş gösteriyor. Sorunu yazınca da yabancı kaynaklar olsun çokça çıkıyor.
tamamdır kral çok saol

Top Bottom