Zevklerini ben bilemem sonucta ortaya sormussun ben de soyledim.Çocuk değiliz, evde çocuk yok.
Bende 200/80 ve 39Tl indirim var ama 5 gündür bütün siteyi geziyorum alacak hiçbir şey bulamıyorum200'e 80 var da ne alacağız?
Ben önce kategori seçip ( mesela elektronik) daha sonra satıcı amazon seçiyorum.200 TL'ye 80 TL indirimde amazonun tarafından satılan ürünler diyor Amazon'un sattığı ürünleri direk görebileceğimiz bir sayfa var mı
Ev için gıda ürünü vs al geç benceBende 200/80 ve 39Tl indirim var ama 5 gündür bütün siteyi geziyorum alacak hiçbir şey bulamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben önce kategori seçip ( mesela elektronik) daha sonra satıcı amazon seçiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Mobilden bakıyorumda oradan satıcı Amazon bulamadımBende 200/80 ve 39Tl indirim var ama 5 gündür bütün siteyi geziyorum alacak hiçbir şey bulamıyorum
Ben önce kategori seçip ( mesela elektronik) daha sonra satıcı amazon seçiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Knk bu kuponu kullanabilmek için satıcının amazon olmasimi lazim eğer öyleyse hiç ugrasmiyimyeni hesap açın 450ye 150 TL indirim kuponu vardı ilk hesaplarda mobil uygulamadan satın alımlarda
Bu olmadi işteBu ve Butun kuponlar Amazon satıcı gönderici olmak zorunda yoksa kullanamazsin hocam
evet tüm kuponlar öyleKnk bu kuponu kullanabilmek için satıcının amazon olmasimi lazim eğer öyleyse hiç ugrasmiyim
Hocam link varmi 200 80 goremedim ben...200'e 80 var da ne alacağız?
Hocam link varmi 200 80 goremedim ben...
Hocam şuan yeni hesap actim indirim gözükmüyor neden acabayeni hesap açın 450ye 150 TL indirim kuponu vardı ilk hesaplarda mobil uygulamadan satın alımlarda
Pardon satici amazon değilmiş ondanHocam şuan yeni hesap actim indirim gözükmüyor neden acaba
Gerci gene olmadı başka ürün ekledim satıcısı amazon olan 2k fiyatı vardı hala aynıHocam şuan yeni hesap actim indirim gözükmüyor neden acaba
Pardon satici amazon değilmiş ondan