ibrahimakay
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
Bu 200 e 80 bende vardı göründü. 24 Ocak da son tarihti . Sonra o gitti 39 TL kupon geldi anlamadım . Başına gelen var mı?
Kasım Aralık Ocak ayında 1 adet ürün alırsan 3 gün sonra hesabına 39 TL prime ücreti geliyor 45 gün kullanım süresi var herkeste bu kampanya uygun değil ben mesela şanslısınBu 200 e 80 bende vardı göründü. 24 Ocak da son tarihti . Sonra o gitti 39 TL kupon geldi anlamadım . Başına gelen var mı?
a ona nerden bakıyoruz hocamKasım Aralık Ocak ayında 1 adet ürün alırsan 3 gün sonra hesabına 39 TL prime ücreti geliyor 45 gün kullanım süresi var herkeste bu kampanya uygun değil ben mesela şanslısın![]()
Zaten geçti Ocak sondu kampanyanin sana geldiyse kullana ona nerden bakıyoruz hocam![]()
Ona bakman için ödeme sayfasında 39 TL düşerse sende Uygunsundur hocama ona nerden bakıyoruz hocam![]()
hocam prime bedava geldi vallaZaten geçti Ocak sondu kampanyanin sana geldiyse kullan
Post automatically merged:
Ona bakman için ödeme sayfasında 39 TL düşerse sende Uygunsundur hocam
Aynen öyle yaptım. 250 üzeri %10 + 200/80 + nays felan derken eti puf kolisi bedavaya geldi. Daha 39tllik prime hediyem vardı fakat onu eklemek için önce bir ürün satın almak gerekiyormuş.Ev için gıda ürünü vs al geç bence
En iyisini yaptın hocam en azından verdiğin paraya değecek ürünler bunlarAynen öyle yaptım. 250 üzeri %10 + 200/80 + nays felan derken eti puf kolisi bedavaya geldi. Daha 39tllik prime hediyem vardı fakat onu eklemek için önce bir ürün satın almak gerekiyormuş.
Alıntıyı görüntüle