CptSpork
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 710
Yok hocam 2-3 yıldır böyle sanırım banladılar beni chattan. Mail atsamda bişey değişmiyor yeni hesap açıcam bi ara ama üşeniyorum.Sorun düzeldi mi hocam senin?
Yok hocam 2-3 yıldır böyle sanırım banladılar beni chattan. Mail atsamda bişey değişmiyor yeni hesap açıcam bi ara ama üşeniyorum.Sorun düzeldi mi hocam senin?
Aynı sorunu yaşadım fakat bir kaç hafta sonra düzeldi birebir aynı sorunduYok hocam 2-3 yıldır böyle sanırım banladılar beni chattan. Mail atsamda bişey değişmiyor yeni hesap açıcam bi ara ama üşeniyorum.
Bi ara üşenmezsem tekrar mail atarım. Sanırım 1 kere mail atmıştım 1 kere de müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirtmiştim yine de düzelmedi. Yeni hesap açmaylada uğraşmak istemiyorum ama durum onu gösteriyor gibi.Aynı sorunu yaşadım fakat bir kaç hafta sonra düzeldi birebir aynı sorundu
Bu sorun Mobil operatör ile ilgili genelde bilgin olsun ara sıra Amazon'dan kaynaklı oluyor ama harici mobil operatörden turktelekom'da iken bir çok kez bu sorunu yaşadım Vodafone geçtim düzeldiBi ara üşenmezsem tekrar mail atarım. Sanırım 1 kere mail atmıştım 1 kere de müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirtmiştim yine de düzelmedi. Yeni hesap açmaylada uğraşmak istemiyorum ama durum onu gösteriyor gibi.
Bana da şuan hata var kampanya bitmeden düzelecek dedileryazdım müşteri hizmetlerine alttaki cevabı aldım. yani kampanyaya uygunsunuz deyip kullanamıyoruz ilk sipariş olması lazımmış madem öyleyse niye uygunsunuz diyor linkte
şöyle ki ilk siparişe 80 TL indirimimiz mevcut panelde incelediğimde ilk siparişiniz görünmüyor bu yüzden kullanamıyorsunuz
Bende hala çalışmıyor ya Allah Allah prime üyesi olmadığım için mi acabaŞuan düzelmiş gibi akrabam kullandı az önce
Hangi numaradan ulaşabilirim netde bulduklarım aranmıyorUygun olduğun halde olmuyorsa ara sana hediye çeki versinler
Çalışmıyormuş aman neyse olursa kullanırız artıkNetten aranmaz zaten uygulamadan aratiricaksin kendini
Bakayım150'TL 60 TL promosyon çıktı bugün ona baktınmı? Bu konuya ekledim
Uygun değilBakayım