Aga bu ürün niye indirime girmiyor ya ilerleyen zamanlar da indirim olur mu ki
dün girmiştiAga bu ürün niye indirime girmiyor ya ilerleyen zamanlar da indirim olur mu ki
Yeniden indirim olma ihtimali var mı yoksa bitti midün girmişti
indirimi bitti ama yeniden olacağını zannetmiyorum sen genede takip etYeniden indirim olma ihtimali var mı yoksa bitti mi
dün yanılmıyorsam 599 yada 509tlye düştüYeniden indirim olma ihtimali var mı yoksa bitti mi
Ah beindirimi bitti ama yeniden olacağını zannetmiyorum sen genede takip et
İlerleyen zamanlarda yeniden indirime girer midün yanılmıyorsam 599 yada 509tlye düştü
arkadaşlar bu leptop günlük kullanım için nasıl? sabah 6499 dan verince aldım bir tane. chromebook ekran dokunmatik celeron 4500 8gb ram ofis programları ve kullanım süresi önemli. inceleme de yok hiçbir yerde.
https://www.amazon.com.tr/dp/B093WZHS1GHarici harddisk indirimi gören oldu mu?
Şu ürün gerçekten o şekilde pürüzsüz sıfır alıyorsa ben indirimsiz fiyatıyla da alırım. Ama sanmıyorumAga bu ürün niye indirime girmiyor ya ilerleyen zamanlar da indirim olur mu ki
Tek bıçaklı veya 2 bıçaklı jilet gibi düşün hafif yine sakallar kalıyor ama sıfıra en yakın şekilde alım yapıyor ve ister suyla ister köpükle kuru şekilde yapabiliyorsunŞu ürün gerçekten o şekilde pürüzsüz sıfır alıyorsa ben indirimsiz fiyatıyla da alırım. Ama sanmıyorum
Ben sakal için değilde. Tüm vücut için baktım hep bulamadım.Tek bıçaklı veya 2 bıçaklı jilet gibi düşün hafif yine sakallar kalıyor ama sıfıra en yakın şekilde alım yapıyor ve ister suyla ister köpükle kuru şekilde yapabiliyorsun