Yazdığın maili kontrol et. Oradaki kodu amazon hesabında hediye kartları bölümüne yazıp aktifleştireceksin.hocam 500 TL hediye kart kendime gönderdim şimdi bu para nereden gozukecek alısveriş yaparken onu anlayamadım bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
+1
İki tane kampanya olacak. İkisini de katıl. 75+40 TL.word mobilden amazon yazıp 500 TL üstüne 75 TL kupona katıldım ek olarak sitedeki verdiğiniz linkten de katıldım şuan bekliyorum bakalım sadece taksitten feragat ettim o kötü oldu :/
dostum 40 tl olana vakıf wolrd kısmından katıldımda 75 tl goremedim bos yere 500 tl hediye ceki yukledik iyi miİki tane kampanya olacak. İkisini de katıl. 75+40 TL.
Konu için güncelleme yapayım. Algida yine kod dağıtacak 75 TL üzeri alışverişe 25 TL kodu. Şuan eklemişler daha aktif değil.
40 TL'yi bulamadımİki tane kampanya olacak. İkisini de katıl. 75+40 TL.
Konu için güncelleme yapayım. Algida yine kod dağıtacak 75 TL üzeri alışverişe 25 TL kodu. Şuan eklemişler daha aktif değil.
hocam biraz uzattım gibi olcak ama mobil uygulamada da bulamadım hediye kartını internet sitesinden falan mı yüklüyoruz
75tl yi alamıyorsun diğeri evetİlk hediye kartı almadım ama hediye kartı hesaba tanımladım. Yine de alabiliyorum di mi?
arama kısmına amazon yaz filtrele 2 tane sonuç çıkıyordostum 40 TL olana vakıf wolrd kısmından katıldımda 75 TL goremedim bos yere 500 TL hediye ceki yukledik iyi mi
Dostum bir yardımcı ol 500 tl den oldukWorld Mobil uygulamasından 2 tane amazon kampanyasına katılıyorsunuz. Amazona 500 TL hediye çeki yüklüyorsunuz. Bu şekilde 115 TL Bonus almış oluyorsunuz. Amazon Satıcılı Ürünlerde 200 TL üzeri alışverişlerde 50 TL hediye çeki alıyorsunuz. (Sadece Uygulama üzerinden)(Prime olmak zorunlu). Kısacası 500 TL bakiyeyi 335 TL fiyata denk getirmiş oluyorsunuz.
https://www.amazon.com.tr/b/?node=28234348031&tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR (İlk Kez Hediye Kartı yükleyerekte 75 TL kazanmış oluyorsunuz)
Bu şekilde 260 TL fiyata geliyor.
Not: Hediye kartını kendi kendinize gönderebilirsiniz. İlk Kez Hediye kartı almanız gerekmektedir.
Not 2: World kampanyasına ve Hediye kartı bakiyesine katılmak zorundasınız. 200 TL ve üzeri 50 TL kampanyasına katılım gerekmez.
NOT 3: Amazon kampanyaları için prime olmak zorundasınız.
tamam maile gelmiş oda buldum sanırım hesapta 500 tl var artık. kendi yukledigim 75 tl de bu sekilde hesabımdaki bakiyeye mi yansıyacak.Dostum bir yardımcı ol 500 TL den olduk
Şimdi Vakıfbank World Kredi kartı var .
Mobil uygulamadan 500 TL harcamaya 40 TL katılış yaptım.
500 TL hediye kartı kendime yolladım. Bu yollamaya 75 TL 48 saat iicnde yuklenecek maili geldi. (Asıl soru bu 500 TL nereye gitti nerede harcayacagım ben bunu simid nasıl harcayacagım bakiyesi nerede gozukecek kafamda deli sorular )
250 TL ye 50 TL de oyle indirim gelecek sanırım
şimdi ben direk 500 TL ye tamamlayıp mı alısveriş yapıcam
yoksa bu hediye cekteki 500 TL acelesi yok mu geniş vakitte mi harcayım simdi 200 TL tammalayıp 50 TL yi de alayım mı ?