tanıtımlar kısmına bakınbenim 23dk oldu hala bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
gönderildi yazıyor ama anlamadım
40tl worldpuan geldi ama 75tl gelmedi hala?5 Dakika içinde alır. Mail olarak hediye gönderildi diye gelir zaten.
Süre olarak Hemen işaretlediyseniz 5 dakika içinde çeker.
Hemeni seçmiştim hala gelmedi ödeme de alınmadı.5 Dakika içinde alır. Mail olarak hediye gönderildi diye gelir zaten.
Süre olarak Hemen işaretlediyseniz 5 dakika içinde çeker.
yok kanka hiç bi yerde yatanıtımlar kısmına bakınAlıntıyı görüntüle
edit: 75₺ 29 Temmuz’dan sonra gelecekmiş.40tl worldpuan geldi ama 75tl gelmedi hala?
hayırlı olsun bize de dua etDostum ne yaptım tam bilmiyorum ama kocaman bir teşekkür ederim.
205 TL lik sepet yaptım az once alısveriş yaptım naptık ne ettik bilmiyorum 500 TL kendim ekledigim hediye karttan 46 TL kesildi gerisi beleş paralar
46 TL ye 204 TL lik urun aldım bana bu indirim yeter TEŞEKKÜRLER
Sonuç olarak TL olarak yüklenecek değil mi?
Öncelikle 75 TL hangi hesaptan hediye çeki aldıysan o hesaba 1-2 saat içinde gelir. Mail olarak bildirim gelir. İkinci Hediye çekini gönderirken alıcıya hangi mail adresini yazdıysan o mailin gelen kutusunu kontrol et.
1-2 saat içinde gelecek oda. Sepete ürün attığında direk 75 TL ordan düşecek. Geldiğinde 75 TL eklendi diye mail gelir. Mailinde olsun gözün.
Dostum şimdi siparişi verdim sipariş işleniyor yazıyor karttan parayı çekmedi. Ne zaman çeker?
Az önce bir ürün ekledim sepete 75 indirim uyguladı.ben alalı 10dkya yaklaştı gelmedi ne kadr bekledin inş kampanya stoğu bitmemiştir
.şimdi sadece 500 TL icin yukledigim 75 TL gelmedi o zaman gelirse artık